Antonio David Flores acudint a uns jutjats de Madrid el 23 Abril 2021

Antonio David, traït pel youtuber que el va entrevistar: «Ell en té la culpa»

Juan José Menéndez, youtuber que li va donar veu al seu canal, li ha donat l'esquena

Antonio David s'ha decepcionat amb el youtuber que el va entrevistar fa uns mesos.

Juan José Menéndez, creador de contingut a YouTube i que es definia com el seu principal defensor li ha donat l'esquena definitivament.

Li va prestar la plataforma del seu canal, CadenaJuanjoVlog, perquè alcés la veu quan ningú li donava l'oportunitat durant l'emissió de la docusèrie de Rocío Carrasco. Una intervenció en què denunciava les irregularitats per part de La Fábrica de la Tele, productora a la qual acusa d'acomiadament improcedent.

A més, l'exguàrdia civil exposava el patiment a què s'havien vist sotmesos tant ell com la seva família durant aquest temps.

Tot i això, recentment sortia a la llum que Antonio David podria haver-se aprofitat de la influència de Juan i altres YouTubers per beneficiar-se. És a dir, que va poder haver jugat a dues bandes per treure més benefici.

La doble estratègia d'Antonio David al descobert

Tot va passar arran d'un enfrontament entre Juanjo i Javier Oliveira, un altre youtuber que va estar present durant l'entrevista de l'ex de Rocío Carrasco

El primer deia que el malagueny li va demanar que el reportatge s'emetés només al seu canal perquè tingués més repercussió, el segon assegurava que es mostrava indiferent.

Una qüestió de beneficis, ja que les visites dels vídeos es tradueixen en ingressos econòmics per al youtuber en qüestió.

Ambdos van arribar a la conclusió que el que fos gendre de 'La més gran' havia jugat amb els dos. «Jo crec que a mi em va dir una cosa i a ell li va dir una altra, perquè si no, no entenc aquesta tossuderia», explicava Juanjo.

«Saps el que crec que ha passat? Perquè ens portéssim bé i tal, va idolatrar a les dues parts per separat. Jo crec que és el que va passar. Però de bones maneres, eh? Per exemple: 'Em portaré bé amb aquests nois'», matisava.

Així, sembla que la marea blava que defensa la família Flores comença a desintegrar-se. Encara que aquesta no va ser l'única polèmica a la qual va haver de fer front el marit d'Olga Moreno.

Suposadament, també asseguren que els arxivadors que mostrava a l'entrevista Antonio David i que contenien, segons ell, més de 3.000 documents, estaven buits.

Després de la polèmica generada, és clar que Juanjo ja ha canviat de bàndol, arribant fins i tot a entrevistar un oncle de Rocío Carrasco.

Un testimoni que està creant polèmica i en què assenyala a un únic culpable. «Conec Rocío Carrasco des que va néixer. És una pena el que li estava passant amb Antonio David», argumenta Antonio a favor de la seva neboda.

«Rocío no és així, als seus fills se'ls han tret d'una mala manera, i espero que tot això s'arregli amb el temps», assegura. I, a més, insisteix que «vol molt als seus fills i ho ha demostrat».

D'aquesta forma, atribueix la responsabilitat de tot el que ha succeït a l'exguàrdia civil. «Ell té la culpa de tot. Rociíto va tenir mala sort amb ell, però jo crec a Rocío Carrasco i la defenso a mort».

I, per acabar, l'oncle de Carrasco també s'ha animat a pensar sobre l'actual parella de la seva neboda. «No crec que Fidel Albiac manegi a Rocío», sosté.

Sembla que s'ha girat la truita ràpidament en molt poc temps, mentre que Antonio David segueix enfocat en la seva lluita contra Telecinco i els col·laboradors de Sálvame.

El marit d'Olga Moreno està decidit a portar-los davant la justícia i aconseguir que l'indemnitzi pel mal que li han fet.