Ainhoa Arteta a l'estrena de Prodigios a Madrid, el 13 de febrer del 2020

Ainhoa Arteta ni s'ha casat ni ha perdut diversos dits per un infart: la realitat

La soprano es troba en un dels seus pitjors moments i els rumors sobre el seu estat de salut són confusos

Ainhoa Arteta està d'actualitat aquestes últimes setmanes. I tot perquè la cantant d'òpera no està passant pel seu millor moment, ja que les informacions sobre el seu estat de salut i la seva vida sentimental no paren de succeir.

Un casament que no va ser casament

La setmana passada la revista 'Semana' anunciava la separació d'Ainhoa Arteta i Matías Urrea, que teòricament s'havien casat dos anys abans. No obstant això, arran de la seva separació, ha sortit a la llum que en realitat mai van contreure matrimoni legalment.

 

És a dir, la parella sí que va celebrar una cerimònia multitudinària amb magnificència i també va vendre les fotos a la revista 'Hola!'. Però, malgrat això, Ainhoa va decidir no formalitzar els papers, perquè mai va estar segura que el seu matrimoni fos a durar gaire.

 

 

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

 

De fet, ha sortit a la llum que el dia abans del casament, la parella va tenir una forta discussió. Tal va ser la baralla, que fins i tot el dia del casament, Arteta va tenir dubtes de si el seu futur marit es presentaria a l'altar.

 

Des de 'Sálvame' s'ha apuntat: «Ainhoa va preguntar als músics contractats per al casament si havien vist al seu promès, ja que ella mateixa creia que no apareixeria. Els amics de la parella també creien que no se celebraria la unió».

 

Sembla que no estar casats legalment podria afavorir els acords del divorci als quals podrien arribar. És més, la soprano ja ha contractat un advocat per enfrontar-se a la seva exparella perquè tem que taqui la seva reputació.

 

I tot pel fet que ha sortit a la llum que Ainhoa tractava malament al seu marit, així que el divorci sembla que no serà precisament amistós. Fins i tot, Arteta podria recórrer a la via militar per protegir-se de Matías.

 

No obstant això la via militar únicament és vàlida per a tractar assumptes civils que sorgeixen a conseqüència d'actes mentre actuen com militars. «En un cas semblant, com ell està actuant com particular tan sols seria aplicable la jurisdicció civil», han apuntat fonts pròximes.

Els dits amputats

Tanmateix, els mals de cap no acaben aquí. Si una separació ja és dolorosa, no ho és menys una amputació dels dits d'alguna extremitat. I és que la cantant ha hagut d'enfrontar-se a una amputació doble: la de la falange superior d'un dit del peu i d'un altre de la mà.

 

Així doncs, la preocupació pel seu estat de salut aquests últims dies ha estat màxima, especialment perquè fa poques setmanes la cantant va patir un infart agut de miocardi. Tot i això, segons publica el diari 'ABC', l'amputació de les falanges no ha estat provocada per aquest infart.

 

Una sèpsia causada pel bacteri Escherichia Coli, ha estat el causant.Així ho ha afirmat la mateixa cantant a l'esmentat mitjà i a més, ha afegit: «Conseqüència de la intubació i el que vaig viure, tinc el que dic ferides de guerra a les mans i peus. Entendràs que avui la meva prioritat és cuidar-me i sanar-me sencera».

Un any difícil per a Arteta

Per descomptat, la cantant lírica no està passant per la seva millor ratxa aquest últim any. Tan sols fa 6 mesos es va contagiar de Covid-19 i no va tenir una recuperació gens fàcil. Encara que no va arribar a estar ingressada, li van quedar seqüeles com un cansament extrem i edemes en les ròtules.

 

I quan ja semblava que començava a recuperar-se, només un mes enrere va haver de ser ingressada per un còlic nefrític que es va complicar. I és que aquest va derivar en una infecció greu que la va portar a estar 10 dies ingressada a l'UCI.