Rocío Flores en un plató de Telecinco

Rocío Flores, atacada a les xarxes després de sortir de festa: «No respecteu res»

La jove ha respost a aquells que l'han acusat de no respectar les mesures anticovid

Rocío Flores ha demostrat que no pensa permetre que ningú més li falti al respecte i l'ataqui a les xarxes socials. I és que els haters s'han posat bastant amb ella durant aquests últims mesos.

Ha hagut d'aguantar que li diguin de tot, arribant a denunciar fins i tot amenaces. «Si més d'un hagués de pagar 300 euros cada vegada que obre la boca es pensaria molt el que diria», advertia.

«És molt fàcil criticar i parlar a través d'una pantalla», remarcava sobre la insuportable situació que li toca viure gairebé diàriament. «Cada dia rebent barbaritats fa molt mal».

Tant és així, que la filla d'Antonio David acabava explotant. «Al llarg de tots aquests mesos porto rebent 24 hores diàries i set dies a la setmana trucades, missatges, amenaces i autèntiques barbaritats».

«Ho dic bàsicament perquè, al llarg del dia, he rebut un munt de trucades en número ocult» compartia amb els seus seguidors.

«I l'última persona que m'ha trucat en ocult després m'ha tornat a trucar amb el seu número personal. Poc intel·ligent».

Molts haters s'han passat amb la jove després d'escoltar el testimoni de la seva mare. I és que Rocío Carrasco explicava amb pèls i senyals els maltractaments que rebia de part seva, arribant fins i tot a fer-li una pallissa.

«La gent que us dediqueu a amenaçar-me, sobretot de manera privada, que sapigueu que és molt fàcil esbrinar des d'on ho dieu. El que em sembla més trist de tot és que el 90% del total són dones, i jo també sóc dona», destacava.

Això portava a Rocío a plantejar prendre mesures legals: «Tot això anirà al jutjat, des del primer fins a l'últim».

«Així que, si us plau, si podeu evitar fer-me passar una mala estona i perdre el temps, com a persona humana que sóc, us ho agraeixo».

Rocío Flores es defensa dels atacs rebuts en xarxes socials

I quan semblava que les aigües s'havien calmat, un cop més ha demostrat que cadascun dels seus gestos són analitzats amb lupa.

Fa poc la néta de 'La més gran' compartia unes imatges en què sortia ballant i passant-ho bé de festa. Això sí, sense mascareta i en un local que semblava estar ple de gent, el que l'ha portat a rebre una allau de crítiques.

«No existeix el virus, oi? No han existit calamitats familiars, no heu estat en aquesta quarantena en la qual es van perdre tantes vides...», li retreia una seguidora bastant indignada.

«En fi, sense comentaris. S'entén que cal gaudir de la vida, és clar, però tingueu una mica més de solidaritat, per vosaltres mateixos», assegurava. «Avui rieu, però demà no sabeu. I tot per culpa de tanta imprudència nena».

«No respecteu res», reprenia a la col·laboradora d'El programa de Ana Rosa, el que l'obligava a explicar-se.

«Us aclariré aquests missatges perquè ja no sé si m'escriuen per avorriment o perquè realment no ho saben», li responia bastant molesta la filla d'Antonio David.

«No sé a les vostres ciutats», matisava. «Però aquí, si vas a una discoteca, tens la teva taula i et pots moure i ballar sense màscara».

Sembla que Rocío ja s'ha acostumat a controlar els atacs dels seus haters i cada vegada l'afecten menys. La jove ha entès que això forma part de ser una figura pública, i per això intenta portar-ho de la millor manera possible.

Encara que ella no és l'única que ha hagut de denunciar l'assetjament. També la seva tieta Glòria Camila ha acabat posant un límit als cruels comentaris rebuts.