Omar Sánchez i Anabel Pantoja junts agafats de la mà al plató de GH Vip

Omar Sánchez s'opera la cara abans de casar-se amb Anabel Pantoja

El promès d'Anabel s'ha fet un notable retoc estètic a la cara

Ja ha arrencat el compte enrere per a l'anhelat i esperat casament d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez. De fet, els promesos ja estan ultimant els preparatius de la cerimònia íntima que tindrà lloc el pròxim 1 d'octubre a l'illa de La Graciosa, on tenen fixada la seva residència habitual.

Després de cancel·lar en dues ocasions l'esdeveniment a conseqüència de la pandèmia del coronavirus, la parella està decidida a passar per l'altar, costi el que costi.

Els convidats ja estan convocats, l'exclusiva ja està venuda a una revista del cor i els nuvis s'estan posant a punt per brillar en el seu dia més especial. Tant n'és així que tots dos han volgut passar per 'xapa i pintura' amb una sèrie de retocs estètics.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

I gràcies a aquestes intervencions, lluiran el seu millor aspecte en les fotografies del casament. Així doncs, si fa una setmana era Anabel qui se sotmetia a un tractament per donar-li fermesa i lluminositat a la seva pell, ara ha estat el seu promès qui ha acudit a la clínica estètica.

Omar Sánchez se suma a la moda dels retocs estètics de cara al seu casament

Encara que Omar sempre s'ha mostrat com un noi humil i natural, la veritat és que l'exsupervivent ha volgut fer un pas davant el seu imminent casament amb Anabel.

Des de la seva sortida del 'reality', el jove monitor de surf s'ha centrat a millorar el seu aspecte físic malgrat els problemes de salut que ha arrossegat. Uns problemes que, per si no n'hi hagués prou, el van mantenir apartat de la recta final del concurs.

D'altra banda, la seva pèrdua de pes de més de 12 quilos a Hondures li va donar l'empenta que necessitava per començar una nova vida més saludable. I per a això, a través de noves rutines d'exercicis i una alimentació més estricta, Omar ha intentat recuperar el pes perdut amb un augment de la seva musculatura.

No obstant això, no es tracta de l'únic canvi que posa de manifest el seu desig per lluir un nou aspecte físic. I és que ara, pocs dies abans de les grans noces, el promès d'Anabel ha volgut sotmetre's a una significativa intervenció estètica a la cara per lluir més eixerit que mai.

El promès d'Anabel es retoca el nas per treure's un complex que tenia

Concretament, el promès d'Anabel s'ha sotmès a un retoc estètic que li ha permès corregir notablement l'aspecte del seu nas.

Així és, Omar tenia un petit complex amb la part superior del seu nas i, per aquest motiu, ha volgut remodelar el seu perfil a través d'una intervenció no-quirúrgica mínimament invasiva.

Encara que cal destacar que es tracta d'un canvi temporal, ja que els efectes de la substància injectada s'acaben després d'un any des del tractament.

Fotomuntatge de l'abans i després de l'operació de nas d'Omar Sánchez
Fotomuntatge de l'abans i després de l'operació de nas d'Omar Sánchez | Xarxes Socials

«Al meu casament lluiré nou nas! No m'agradava la part de dalt i he anat a @clinicasdiegodeleon per corregir el perfil sense haver d'operar-me. Què us sembla el resultat?», li ha preguntat als seus seguidors a través del seu compte oficial d'Instagram.

En la seva publicació, el canari ha compartit un vídeo en què mostra tot el procés realitzat a la clínica i mostra la seva satisfacció pels resultats aconseguits.

Tot i això, no tots els seus seguidors han estat d'acord amb aquesta intervenció que s'ha realitzat abans de l'imminent casament. De fet, alguns s'han mostrat decebuts perquè Omar s'hagi sumat a la moda dels retocs que tant triomfa a Telecinco.

«Se't va acabar la naturalitat. Ara ja ets un noi de 'Mediaset'», escrivia un usuari. «Amb el maco que era, per què ja s'està fent cosetes estètiques? Perden la seva naturalitat», afegia un altre usuari indignat.

En qualsevol cas, no es tracta de la primera intervenció estètica a la qual se sotmet el promès d'Anabel Pantoja. En concret, fa un any, Omar Sánchez s'atrevia a realitzar-se un empelt de pèl per tapar les entrades i lluir una cabellera més frondosa.

«Des de fa un parell d'anys vaig anar notant que anava perdent cada vegada més cabell i vaig voler posar-li solució. Tenia molts dubtes sobre aquest tema i em costava trobar informació (...) Estic encantat! Abans sempre em rapava els cabells per dissimular les entrades i ara semblo un altre...», va revelar en aquell temps.