Primer pla d'Antonio David Flores

Antonio David trenca el silenci i valora l'acomiadament de Canales a 'Sálvame'

S'ha volgut mullar sobre l'última polèmica del programa de Telecinco

Quan es va anunciar l'acomiadament d'Antonio Canales de 'Sálvame' en directe es va deslligar una gran polèmica. El mateix bailaor i exconcursant de 'Supervivientes' va ser el primer a reaccionar, però amb el pas de les hores no ha estat l'únic. Un dels últims que ha volgut posicionar-se i ha trencat el silenci sobre aquesta qüestió ha estat Antonio David Flores.

Malgrat que Canales més d'una vegada va xocar amb Olga Moreno a Hondures, això no ha impedit que Antonio David hagi sortit en defensa seva. I és que si algú sap el que és ser acomiadat de manera fulminant de 'Sálvame' és ell. No cal recordar com va desaparèixer del programa de les tardes de Telecinco quan es va emetre el primer capítol de la docusèrie de Rocío Carrasco.

En certa manera, l'extertulià semblava que la portava votada contra el programa on treballava i no ha dubtat a carregar amb duresa contra el mateix. Només cal llegir el contundent missatge que va publicar a les xarxes ahir a la tarda.

Amb el mateix text a Twitter i Instagram, es va pronunciar sobre el que va succeir al plató de 'Sálvame'. «Vergonyós i indignant el que es va viure ahir», escrivia enfadat pel que va haver de passar Canales. I és que segurament li va recordar la garrotada que ell mateix va rebre fa uns mesos.

És per aquest motiu que no li va tremolar el pols a l'hora de culpar directament la productora del programa sobre aquests fets, tot i que ho va fer lloant la manera com el bailaor va encaixar el cop. «Amb el que no comptaven a La Fábrica de la Tele és que ets igual de gran dins i fora d'un escenari», seguia escrivint Antonio David.

Finalment, acabava el missatge donant suport a Canales i demanant que els seus seguidors facin el mateix. «Estic amb tu, Antonio Canales. Acabarem amb això», escrivia, i ho acompanyava amb l'etiqueta #LaMareaConCanales.

[Instagram] CSwkjiSMK8n [/ instagram]

I la veritat és que els seguidors d'Antonio David no van trigar a reaccionar. Tant les seves publicacions com el hashtag es van omplir ràpidament de comentaris mostrant suport al ja excol·laborador de 'Sálvame'.

La reacció de Canales a com se'l va acomiadar de 'Sálvame'

Però abans que Antonio David sortís en defensa seva, el mateix Antonio Canales es va quedar ben a gust parlant sobre el programa on ha treballat dos mesos. I és que va arribar a dir que tampoc li importava anar-se'n d'un lloc que no passa pel seu millor moment d'audiència. «Esteu fent el pitjor estiu de la història» o «quan la gent faci zàping, no seré jo el culpable de tot», van ser algunes de les seves perles.

Malgrat tot, en privat hauria admès a Kiko Hernández que s'emporta un bon record de molta gent, com Paz PadillaJorge Javier VázquezGema López, Chelo García o María Patiño. Però no tant d'altres companys. Un amb els que no ha encaixat ha estat Miguel Frigenti.

«No m'ha agradat la seva manera d'actuar», relatava. Tampoc s'ha entès bé amb Laura Fa. «Li surt aquesta part catalana que em fa mal moltes vegades», deia sobre ella.

No li va agradar gaire la manera en què li van dir que no seguiria al programa: «Em fa pena que s'hagi fet així, que no s'hagi fet en privat i com em mereixo». I acabava admetent que «estic jugant a aquest tipus de programa i soc carn de canó. No em quedava una altra».