Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Vivián Vásquez en un plató de televisión

Vivián Vásquez, coneguda cara de la televisió, mor amb només 26 anys

Les autoritats han confirmat que el cos trobat a l'accident de trànsit és de la presentadora Vivian Vásquez

Vivián Vásquez, periodista i presentadora de televisió, ha mort als 26 anys després d'un accident de trànsit.

La mort d'una persona sempre és un succés tràgic que colpeja la vida dels seus coneguts. La mort a causa d'un accident impedeix als familiars i amics acomiadar-se. 

Quan aquest procés natural o provocat passa a una persona jove, la commoció que es crea és encara més gran. És el cas de Vivián Vásquez, de 26 anys. Una de les cares més conegudes de la televisió a Guatemala ha perdut  la vida després d'un accident de trànsit.

La jove en qüestió és una reconeguda periodista guatemalenca. Els fets han commocionat la nació, ja que es tractava d'una de les personalitats més estimades del país.

Vivián Vásquez mor a causa d'un accident de trànsit

Vivián va aconseguir fer-se camí en el periodisme en grans mitjans de comunicació americans. A poc a poc, va anar forjant la seva posició laboral fins que amb 22 anys va arribar al món del telenotícies. Comptava amb una secció especial en què presentava notícies durant diverses franges horàries.

Fa unes setmanes, va ser entrevistada i va fer unes declaracions que van posar en relleu la seva personalitat. Va afirmar que la seva feina era la seva passió i que presentar notícies era el millor que li havia passat. 

Durant la conversa, va destacar que sempre intentava fer les coses de la millor manera i amb ganes. Per aquest motiu, els companys de treball l'apreciaven molt. 

Malhauradament, la felicitat que la jove transmetia s'ha acabat. El dia 18 d'agost, la notícia va arribar a la redacció i sembla que Vivián n'era la protagonista. 

Durant un directe, els companys van informar l'audiència que la periodista havia mort en un accident de trànsit el mateix matí. Tots els presents van mostrar un aspecte seriós que els va impedir continuar amb l'escaleta que tenien preparada.

Els fets havien ocorregut aquell mateix matí. Les autoritats van confirmar que la jove es trobava a l'interior del vehicle, sinistre, sense mostrar senyals de vida.

L'esdeveniment va tenir lloc prop del quilòmetre 54 del Libramiento de Chimaltenango. Es desconeixen les causes que van provocar el desastre, però se sap que el cotxe va xocar contra un dels murs que protegeixen la carretera.

Per la seva banda, el director del programa que presentava la jove ha intentat explicar més coses sobre els fets. Sembla que ella era qui conduïa i que es dirigia a l'estudi on treballava.

Afirma també que es van començar a preocupar quan no arribava ni responia al telèfon, ja que mai arribava tard sense avisar. Segons explica, era una persona compromesa, amb molta llum i molt futur en els mitjans. 

L'escassa informació que es coneix la van oferir els seus companys entre llàgrimes. Amb la veu entretallada, van relatar totes les anècdotes que tenien al costat de Vásquez i com mai oblidaran el que va significar per a cada un d'ells. Van acabar l'emissió amb un comiat emotiu. 

Al seu torn, la família no ha declarat res al respecte. El seu marit, els seus pares i els seus familiars estan devastats per l'accident. Tota la nació està consternada i bolcada per oferir el seu condol a la família.

Avui mateix, dia 19 d'agost, se celebrarà la missa en honor seu. Des d'aquí expressem el nostre més sincer condol als seus familiars i amics.