Antonio David treu els draps bruts de Rosa Benito amb una greu acusació

El col·laborador no s'ha tallat ni un pèl per parlar de Rosa Benito

Rosa Benito, imatge d'arxiu
Rosa Benito haurà de defensar-se en el seu programa | GTRES

Antonio David Flores està buscant una nova enemiga per seguir traient profit a les seves aparicions televisives. El col·laborador ha temptat a Rosa Benito i l'excunyada de Rocío Jurado ha picat, donant peu perquè es comencin a treure draps bruts que prometen llargues hores de televisió.

Rosa Benito no vol que es parli de la seva filla

Flores va començar acceptant respondre un seguit de preguntes relacionades amb Chayo Mohedano, filla de Rosa i encara que el veredicte de la màquina de la veritat va demostrar que mai havia tingut un embolic amb Antonio David, això ja va servir a Rosa Benito  per demanar molt exaltada a 'Ya es mediodía' que es deixés de parlar de la seva filla a la televisió.

La col·laboradora, que va estar treballant més de set anys a 'Sálvame', no va dubtar a criticar al programa donant a entendre que el joc de la veritat està preparat i que els col·laboradors concursants coneixen totes les preguntes i els reptes abans de concursar en directe. Aquestes declaracions enfonsarien el nou concurs de Telecinco, que sempre presumeix d'improvisar i de viure les situacions en directe.

Per si no n'hi hagués prou, Rosa es va dirigir a la càmera demanant-li a Antonio David que no parlés de la seva família. Ara bé, Antonio David no li ha fet cas i ha decidit parlar de la relació de Rosa amb la seva cunyada, sent fins i tot més propera que la que tenia la cantant amb el seu germà Amador.

Antonio David pretén desemmascarar tot el que va passar en aquella família quan Rocío Jurado encara estava vida. El tertulià de 'Sálvame' ha assegurat que a casa de Rocío existia un pla i que tenia un únic objectiu, enfonsar el matrimoni de la cantant amb el torero José Ortega Cano.

L'objectiu era fer mal a Ortega Cano

Segons Antonio David, Rosa Benito volia fer mal a José Ortega Cano. Per algun motiu que encara es desconeix, la col·laboradora de 'Ya es mediodía' volia fer mal al marit de Rocío Jurado, fins i tot intentant demostrar presumptes infidelitats del torero perquè així Rocío Jurado trenqués definitivament amb el seu espòs.

En l'actualitat, Rosa presumeix de tenir bona relació amb el seu cunyat però si les informacions d'Antonio David es confirmen,  tot això cauria pel seu propi pes. El concurs de 'Sálvame', 'Quiero dinero', està donant més informació; segons la màquina de la veritat, Antonio David Flores i Rosa Benito han arribat a fer broma sobre la sexualitat del torero José Ortega Cano.


Comentaris

envia el comentari