Jorge Javier Vázquez, a la final de 'Supervivientes 2019'

El dineral que demanava Miguel Bosé a Jorge Javier per llogar-li la seva mansió

El presentador ha explicat a 'Sálvame' com era la casa que el cantant intentava llogar-li

Jorge Javier Vázquez ha decidit mullar-se avui a 'Sálvame' i explicar com és per dins la casa que té Miguel Bosé a la urbanització de Somosaguas, a tan sols vuit quilòmetres de la Puerta del Sol de Madrid. El presentador ha afirmat que els quatre nens de Miguel Bosé i Nacho Palau dormien junts, ja que aquesta casa només té tres habitacions: la del cantant, una altra del servei i la dels nens, on feien vida els quatre menors.

Deu mil euros per llogar la casa

Els col·laboradors del programa han volgut saber el motiu pel qual el presentador coneix aquesta dada, que només pots saber si has entrat dins de la llar. Vázquez ha admès que fa un temps enrere estava buscant una casa de lloguer per poder vendre la seva casa i deslliurar-se de les despeses que aquesta li comporta. Una de les cases que van ensenyar-li és la del cantant, ja que en aquell moment ell estava vivint a Panamà i hauria encarregat a un agent ensenyar la casa per llogar-la.

El presentador ha explicat que la finca té més de deu mil metres de terreny i que s'accedeix a través d'un camí sorrenc, el qual que et condueix fins a la caseta del vigilant de seguretat 24 hores, servei valorat entorn els sis mil euros mensuals. 

És important dir que la urbanització ja treballa amb una empresa de vigilància, però l'artista tenia un segon sistema de seguretat que li proporcionava una coneguda empresa del sector. El preu que demanava Miguel Bosé pel lloguer mensual d'aquesta casa era de deu mil euros, sense incloure el servei ni tots els extres.

Així és la casa que volia llogar Bosé

La casa està distribuïda en dues plantes. En la primera planta hi ha un ampli saló amb una cuina de parets de vidre, simulant l'estètica d'un restaurant. Al presentador va impressionar-li la presència de dues estàtues gegants d'unes tortugues ninja, que donaven pas a unes àmplies escales.

En la segona planta hi ha els dormitoris. Un dormitori principal en el qual dormia el cantant, al cantó l'habitació del servei i a l'altre extrem el dormitori dels petits, on hi havia una gran zona de jocs. Just a sota del dormitori del servei hi ha una piscina semicoberta que dona pas a un ampli jardí i que estava connectat amb una casa on solia allotjar-se la seva mare, Lucía Bosé.