«Han apartat la princesa Elionor de la seva àvia Sofia»

Cada vegada són menys els esdeveniments en què apareixen juntes

Primer pla de la Princesa Elionor
La princesa Elionor cada vegada està més allunyada de la reina Sofia | GTRES

El passat 31 d'octubre va ser l'aniversari de la princesa Elionor, que complia quinze anys, una edat important, ja que la primogènita dels reis està assumint un gran protagonisme dins la Casa Reial.

Aquesta data gairebé coincideix amb un altre dia molt important per a la família. El 2 de novembre, la reina emèrita va complir vuitanta-dos anys. La Casa Reial està de celebració, i a més per partida doble. Precisament, neta i àvia estan en el punt de mira, ja que diversos mitjans han apuntat que «han apartat la princesa Elionor de la seva àvia Sofia».

Durant els premis Princesa d'Astúries es va poder apreciar un clar distanciament entre àvia i neta. Aquesta va ser la primera aparició oficial important de la família amb l'absència del rei Joan Carles. D'aquesta manera, Sofia va aparèixer sola i sense la presència del seu marit.

Distanciament entre Elionor i la reina Sofia

Diversos periodistes experts en la Casa Reial asseguren que la reina Sofia va estar molt distanciada de les seves netes, ja que en alguns moments es mostrava incòmoda quan s'apropava als reis i a les nenes. És evident que la reina Sofia se sent poc identificada amb ells, ja que sense el seu marit s'ha quedat bastant sola.

La realitat és que el comportament de la grega ha estat exemplar durant aquests últims anys. L'emèrita ha hagut de suportar els constants escàndols de Joan Carles, a més dels múltiples rumors de suposades infidelitats.

Després de la fugida de Joan Carles als Emirats Àrabs Units, han estat molts els esdeveniments en què la reina ha comparegut sola. Sofia està una mica apartada dels reis i les seves netes, i això és una obvietat. El seu gran suport ara mateix és la seva germana Irene, que resideix amb ella al Palau de la Zarzuela.

Abans d'esclatar tots els escàndols de Joan Carles, tant ell com la seva dona passaven molt de temps amb les seves netes. Segons publica 'El Mundo', el rei Felip també solia visitar cada setmana al seu pare a la Zarzuela amb Elionor i Sofia. Aparentment la relació entre avis i netes era estupenda.

No obstant això, tot ha canviat. No cal ser molt astut per adonar-se de la poca confiança que tenen Elionor i la seva àvia. La primogènita està molt centrada en la seva formació acadèmica. Des de la Casa Reial està sent preparada per al futur, ella és l'aposta de la monarquia espanyola. És per això que Elionor té poc temps per a la seva àvia.

En cap cas l'han prohibit veure-la, però sí que és cert que els seus pares han deixat de prioritzar la relació de la princesa amb l'emèrita. En aquest últim any han estat molt poques les imatges d'Elionor i la seva àvia juntes.

La famosa picabaralla a la catedral de Palma

L'any 2018 ja es va produir un moment molt tens que va evidenciar que Elionor i la reina Sofia no estan molt unides. Va passar a la catedral de Palma, quan Letícia va impedir a les seves filles fotografiar-se amb la seva àvia. Després es va saber que en realitat el que tractava d'evitar era que un fotògraf fes negoci amb aquestes imatges. Cal recordar com Elionor va deixar anar la mà de la seva àvia d'una manera molt brusca.

Tal com explica 'El Mundo', després d'aquesta peculiar picabaralla, es va intentar mostrar que àvia i neta tenen una excel·lent relació. No obstant això, després que Joan Carles marxés, tot això s'ha trencat. Les aparicions públiques són escasses, i en les poques que hi ha cap de les dues mostra gestos d'afecte.


Comentaris

envia el comentari