Enxampen el fill d'una cara coneguda de Telecinco en una festa il·legal

Les càmeres han enxampat al jove passant-ho d'allò més bé en un local sense mascareta i gaudint de la festa fins ben entrada la matinada

Imatge dels col·laboradors de 'Sálvame'
Enxampen el fill d'una cara coneguda de Telecinco en una festa il·legal | Twitter (@lecturas)

Les mesures sanitàries són cada vegada més estrictes i les autoritats no deixen de planejar noves restriccions per a fer front a la segona onada del coronavirus, una onada que ja ha arribat i que està col·lapsant de nou tots els hospitals, obligant a reobrir fins i tot hospitals de campanya que es creia que ja no faria falta tornar a instal·lar, i que s'estan posant a funcionar a tota pressa per a fer front a la gran quantitat de positius que s'estan donant en els últims dies.

Amb tot això no s'entén que hi hagi sales de festes que decideixin incomplir les mesures sanitàries i albergar esdeveniments que no compleixen amb les mesures sanitàries establertes, convertint-se en un autèntic focus de contagis i que fa perillar el benestar de tots els ciutadans.

'Sálvame' ha emès avui unes imatges on es pot veure al fill de Raquel Bollo, Manuel Cortés, participant en una festa que va tenir lloc en un local de Sevilla fa uns deu dies, i en el qual segons un testimoni, van participar més de cent persones, quan el límit establert de reunions està en sis persones. El nombre de persones no seria l'indicat però els errors de l'esdeveniment no s'acabarien aquí.

La persona que ha contactat amb el programa ha explicat que la festa va acabar a altes hores de la matinada, saltant-se així els limitis horaris establerts. Per si no n'hi hagués prou, en els vídeos es veu com les persones comparteixen copes i a més, cap dels assistents utilitza la màscara, saltant-se també la distància social establerta des de pràcticament l'inici de la pandèmia.

Els propietaris de la sala es defensen

Antonio David Flores s'ha posat en contacte amb els propietaris de la sala on va tenir lloc la citada festa i aquests han ofert tota mena de respostes sobre l'ocorregut en la nit dels fets. Per a començar, els empresaris han al·legat que es tractava d'una festa privada i que no es va allargar més tard de les dotze de la nit, l'hora màxima establerta en aquests moments.

Quant a l'absència de màscares i de distància social, els empresaris han assegurat que tots els assistents es van realitzar una prova ràpida per a descartar que estiguessin contagiats. Una mesura que no seria per a res excloent d'utilitzar tota classe de precaucions i saltar-se el nombre de persones participants i tot el reguitzell de fallades que es van cometre en aquesta festa.


Comentaris

envia el comentari