Belén Esteban al plató de 'Sálvame'

Belén Esteban ho deixa clar: «La culpa té nom i cognoms, digui el que digui»

La col·laboradora ha revelat a 'Sálvame' la raó del distanciament amb una antiga companya

Rosa Benito es va pronunciar a 'Ya és mediodía', programa on col·labora, per parlar sobre la participació d'Antonio David Flores a 'Quiero dinero' i es va mostrar molt molesta amb l'exmarit de Rocío Carrasco per haver acceptat una pregunta delicada sobre Ortega Cano. A més, que la seva filla, Chayo Mohedano, també fos una de les protagonistes del concurs, va acabar amb la paciència de Rosa.

«Això de la meva filla em sembla molt brut. Crec que porta un temps apartada i lluitant pel que veritablement estima, que és la música. Ell sap perfectament les preguntes que li faran hauria de rebutjar les que són bombes, però llavors no cobraria 5.000 euros», va dir l'exdona d'Amador Mohedano. A 'Sálvame' van recollir les seves declaracions i Belén Esteban no va deixar passar l'oportunitat per revelar el motiu que va provocar el distanciament entre les dues.

Belén Esteban explica el motiu pel qual no es parla amb Rosa Benito

«Et portes malament amb Rosa Benito?», li va preguntar Jorge Javier a Belén Esteban. «Jo a Rosa sempre l'he defensat. He estimat molt a Rosa i ella a mi», començava dient la col·laboradora. Va ser llavors quan Belén va confessar que, en cert moment, ella va defensar Rosa Benito i aquesta va demanar al programa on col·labora que no posessin el vídeo: «Hi va haver una vegada que li anaven a posar a Rosa un tall meu a 'Sálvame' defensant-la i ella va dir que no volia tenir problemes amb la seva filla, que no el posessin».

«No ens parlem per la seva filla, digui el que digui» va dir de manera contundent Belén Esteban, assenyalant Chayo Mohedano com la principal causant del distanciament entre ambdues. Gema López va afegir més informació i va treure a la llum l'enuig de la de Paracuellos amb la filla de Rosa Benito després que concedís una exclusiva.

«És que Chayo va dir que jo em reia del mal de la seva mare, i jo he estimat molt a Rosa, molt. I ella a mi. Jo l'he defensat molt. Entenc que es posi a favor de la seva filla, però Chayo qui és per dir aquestes coses? Jo la vaig trucar i ella em va dir que no era així. Vaig agafar la revista, vaig fer fotos, els hi vaig enviar i no em va contestar», explicava Belén Esteban.

El fet que Chayo es posés entre la seva mare i Belén Esteban va provocar que la relació entre les dues s'acabés. Belén ha assegurat a ' Sálvame' que les vegades en què s'ha trobat a Rosa, sempre s'ha mostrat molt afectuosa amb ella i no entén per què no li va dir res a Chayo.

«Entenc que es posicioni cap a ella, però si jo fos ella, li diria a la meva filla 'Per què dius això? Per què t'hi poses tu? Jo he estat al seu costat quan ho ha passat malament i ella al meu. Digui el que digui, no ens parlem per la seva filla», sentenciava la de Paracuellos de Jarama.

El cop de gràcia final de la seva relació

Belén Esteban confessava que la seva relació amb Chayo Mohedano era bona, però que tot va canviar quan la filla de Rosa Benito va denunciar a diversos directors de ' Sálvame' per revelació de secrets. El fet que l'ex de Jesulín d'Ubrique es posicionés a la banda dels seus companys va provocar el final definitiu de la seva relació.

«La seva filla no volia que fos aquí, tot era dolent. I fa molts anys, arran de la demanda, jo em vaig posar a la banda de Raúl i de David Valdeperas. Jo li vaig dir 'Rosa, no te'n vagis de la teva feina', però jo entenia el moment i que es posés de part de la seva filla. Però a partir d'aquí es va començar a trencar»,  explicava Belén Esteban.