Imatge de la reina Letícia

Telecinco hi suca pa: el revés que ha rebut la germana de Letícia

'Viva la vida' ha dedicat un reportatge a la germana de Letícia on la posen a caure d'un ruc

Telecinco va per Telma Ortiz, i és que aquest últim cap de setmana el programa 'Viva la vida' dedicava un especial a parlar de la germana de Letícia, a qui no deixaven molt ben parada. Al programa van repassar la seva vida i els seus diferents matrimonis, i van analitzar la seva trajectòria professional i vital acusant-la de 'trepa' i concloent que Telma ha millorat la seva posició econòmica i social per ser la germana de la reina.

 

Així han volgut enfocar l'informe que han fet des de Telecinco a Telma, en el qual Kiko Matamoros ha aprofitat per carregar contra ella per haver-se aprofitat de la seva germana per ascendir socialment: «És discreta perquè la seva trajectòria social és clara. Com menys se sàpiga, millor. Era molt humil i ara viu a 'La Moraleja'. Els càrrecs que li donaven no es corresponien amb la seva formació. Com menys se sàpiga, millor», detallava el col·laborador.

 

El col·laborador es referia a quan Telma va tornar de fer cooperació internacional a Manila, quan Telma anava molt justa de diners i va estar a punt d'acceptar una exclusiva que Letícia va aconseguir parar. «La idea de protagonitzar una exclusiva va fer que Telma rebés un 'ni se't passi' immediatament per part de la reina. No, una entrevista no era una opció. Quan la seva germana s'enfadava no ho feia en baixet. Més d'un a la família, inclosa la seva germana gran, li van parar els peus».

Ascendint gràcies a la seva germana

Quan li van donar un càrrec en l'escola ESERP, una coneguda escola de negocis, que molts van considerar que no corresponia a la seva formació. Primer, va portar l'àrea de Relacions Internacionals, i després li van encarregar posar en marxa l'obra social de l'ESERP, a l'estil del qual fan moltes universitats americanes.

 

Aquest càrrec se centrava a ajudar els alumnes amb problemes i els hi facilitava que seguissin amb els seus estudis quan la seva situació personal fos complicada. També captava nous talents a través de beques als expedients més brillants que, per falta de recursos, no podien accedir als estudis.

La seva nova vida a 'La Moraleja'

En qualsevol cas, Telma va decidir traslladar-se a Madrid fa un any, deixant de banda el seu prestigiós treball en ESERP, de manera que molts s'han preguntat de què viu ara la germana de Letícia: «Ha pres un parèntesi, està en mans d'ella si vol tornar. Temps sabàtic per gaudir a Madrid de la seva relació amb Letícia. La reina és la matriarca i els protegeix a tots», assegura el reportatge. El programa situa que viuen en una urbanització de luxe a 'Soto de la Moraleja'. Els reporters parlen amb els veïns: «Són molt discrets».

 

Allà gaudeix del seu amor amb el seu nou xicot, l'advocat irlandès Rovert Gavin Bonar, amb qui fa 18 anys que està casada, on ell pertany a un dels integrants del famós grup de 'The Coors'. Telecinco s'obstina a deixar malament a Telma i assegura que li va robar el marit a l'altra: «Els mitjans ho van publicar abans que s'assabentés la mateixa violinista. Quan el seu marit li deia que anava a Barcelona a fer negocis anava a altres temes», assegura el reportatge.

Sempre contra els mitjans

A més, van fer un bon repàs a la seva conflictiva relació amb els mitjans, a qui va demandar Telma Ortiz en el seu moment perquè no volia que informessin d'ella. Ni més ni menys, 57 mitjans de comunicació van ser demandats, unes causes que van ser desestimades per la jutgessa, que va obligar Telma a pagar les costes.

 

«Telma va abominar la premsa sobretot per la influència terrible del que va passar amb la seva germana Érika». Molts atribueixen la depressió i posterior suïcidi de la germana petita a la pressió de la premsa i que Letícia no li donés suport.