Antonio David Flores somrient sense mirar a càmera

Antonio David treu foc pels queixals pel topless que li fa perdre diners

Rocío Flores fa topless i mostra les marques d'una operació estètica

Antonio David Flores ha vist com la seva filla ha passat per moltes operacions estètiques aquests darrers anys. Sembla que Rocío Flores s'ha aficionat a fer-se retocs. Després de passar per Supervivientesl'any 2017 va aconseguir perdre molts quilos. Això va ser l'excusa perfecta per començar amb els retocs. No ha amagat mai la seva afició per l'àcid hialurònic o pel bòtox, que s'injecta freqüentment.

A més, sempre publica tots els seus retocs a través de les xarxes socials. No només ho fa  perquè en molts dels casos és publicitat, més aviat és perquè seria impossible negar tots els canvis que Rocío Flores ha fet en tan pocs anys.

Les operacions de Rocío Flores

Rocío Flores començava l'any amb magnificència amb una operació de pit. Va revelar que «efectivament, m'he operat el pit, tenia moltíssimes ganes de fer-ho». La seva companya en diversos espais televisius Beatriz Cortázar va revelar que «és conseqüència de la pèrdua de pes». Ja que «s'ha aprimat tant els últims mesos que les coses de vegades es despengen».

Quan va sortir del quiròfan i va estar prou conscient, va revelar als seus seguidors quin era el seu estat. «Passo per aquí per dir-vos que tot està bé. Tot està genial. Us aniré explicant com va.»

El que no s'esperava Antonio David Flores és que mesos després, a través de les xarxes socials, penjaria les imatges que ha penjat.

Ja hi ha diverses operacions a la llista de Rocío Flores. Una de les més criticades va ser la Bichectomia a què es va sotmetre. Es tracta d'extreure unes boles de greix que tenim a la cara. D'aquesta manera, aconseguim una cara molt més marcada i estilitzada. Però encara n'hi ha més. A mitjans de març, Rocío Flores va decidir sotmetre's al canvi més radical, passant per una lipoescultura.

El canvi més radical

El dia 29 de març Rocío es va sotmetre a la tècnica 'BodyTite' que la va deixar indisposada unes setmanes. Va revelar al seu moment que era molt dolorós, però que no es penedia de res.

Ara podem veure la filla de Rocío Carrasco amb una figura molt més prima, tonificada i sense greix. De totes manera, sobretot l'operació de pit deixa una cicatriu molt visible, que s'ha de tractar amb compte per fer-la desaparèixer amb els anys.

Per això, Rocío sempre recorre a uns massatges i a uns tractaments que l'ajuden amb aquest tema. Després de la lipoescultura, es fa un tractament que potencia la regeneració cel·lular de l'abdomen i activa la circulació sanguínia nodrint i aportant una sensació reafirmant instantàniament.

Antonio David ho ha pogut veure amb els seus propis ulls

I és que en una de les seves últimes visites a un massatgista osteòpata, Rocío Flores ha decidit penjar una fotografia a les seves xarxes socials. En ella, la podem veure amb texans, subjectant-se amb el braç part del pit. El factor clau és que deixa veure la part inferior del pit, on hi ha les cicatrius de la mastopèxia que es va fer a principis d'any.

Rocío Flores
Story de Rocío Flores mostrant la cicatriu del pit pocs mesos després d'operar-se | ROCÍO FLORES @ROTRECE

Es percep una marca vermella, que tendeix a dissimular bé amb els anys, però que ella encara la té molt recent. Antonio David ja ha explicat en repetides ocasions els problemes que la seva filla ha tingut durant l'adolescència. Per culpa de l'ansietat sempre tenia una batalla constant amb la bàscula. Reconeix que no tot són les operacions estètiques, sinó que ara la seva filla té cura de la seva alimentació i fa molt d'esport.

▶️ Vídeo del dia