Primer pla de Kiko Hernández.

L'home misteriós pel qual Kiko Hernández es planteja deixar la televisió

Kiko està molt molest amb el seu programa

Kiko Hernández és una de les cares de la televisió més desconegudes. Se sap poc de la seva vida privada, només que té dues nenes per maternitat subrogada com a pare solter. Tot i això, el col·laborador podria amagar molts secrets. Al contrari que els seus companys de Sálvame, mai no se n'ha dit res. No s'ha aprofundit en els seus amors, els negocis o la família. És un tema que té prohibit abordar i els directors del format ho acataven.

Tanmateix, Kiko entén que no s'han respectat les condicions pactades. Aquest estiu, el programa va emetre unes imatges seves de vacances. Apareixia amb una samarreta de tirants i una gorra en un parc infantil amb les seves petites. Fins aquí tot semblaria molt normal, però al seu costat també hi havia un noi jove i atractiu. El tertulià se sent traït pel seu espai i hauria amenaçat de no tornar al seu lloc de treball. De moment, la cadena ha retirat de la web aquest fragment en què se'l pot veure amb el seu acompanyant.

Kiko Hernández actuant al teatre
Kiko Hernández se sent traït per Telecinco. | INSTAGRAM (@KIKOHERNANDEZTV)

Es desconeix qui és la persona que està amb ell. En principi, podria ser un simple amic amb qui pot gaudir d'uns dies de descans. Les imatges passarien desapercebudes si no fos perquè amaguen una mica d'interès, com apunta Diego Arrabal. Pel que sembla, el col·laborador ja hauria finalitzat les vacances i s'hauria d'incorporar a la seva cadira al programa. No obstant això, de moment, no té previst tornar-hi. El paparazzi va explicar al seu canal de YouTube tot el que ha passat al voltant d'aquesta foto.

«Kiko Hernández s'enfada amb la direcció de Sálvame. Els fa un pols i encara no ha anat al seu lloc de treball. Els productors Adrián Madrid i Óscar Cornejo no li fan cas i ell truca a la planta noble de Telecinco», explica.

Es posa en contacte amb els alts comandaments perquè suprimeixin el vídeo de la web. «Cal ser covard. Jo sé qui és el noi de la samarreta taronja, però no és famós i li van pixelar la cara», explica Arrabal.

Revela que el col·laborador té molt de pes dins de la casa i que hauria amenaçat de deixar el format. «Això no arribarà i ho arreglaran, però encara continua el pols», apunta. L'exconcursant de Gran Hermano «no vol que es jugui amb aquesta imatge, això el fot».

El fotoperiodista explica que la cadena prefereix tenir el tertulià «calladet en lloc de tenir la llengua llarga». Considera que la fotografia amb el seu acompanyant és «un bingo», però els de Sálvame «no ho sabien».

Kiko Hernández és l'únic intocable

Kiko Hernández va mostrar el seu enuig després de l'emissió d'aquest vídeo en què no es veu res d'especial. Arrabal insinua que el noi que està al seu costat podria ser més que un amic, però tampoc ho confirma. En qualsevol cas, si ell entra a còlera és perquè no és qualsevol persona. Fins ara, era l'únic treballador del programa de Telecinco intocable, del qual mai no se'n podia parlar. En cap moment no han volgut parlar de les seves relacions sentimentals ni de possibles parelles.

El productor Óscar Cornejo va sotmetre tots els col·laboradors a tortures psicològiques i va rescatar assumptes molt íntims. Tanmateix, no han tret cap tema delicat d'ell que el pogués molestar. És un privilegiat que disposa d'orellera per estar en contacte permanent amb els directors. Kiko Hernández va vendre recentment el seu implant de pèl. Això sí, no li va agradar gens que al seu programa el parodiessin a través de la figura de Carmen Borrego.

▶️ Vídeo del dia