«Antonio David donaria el que fos per tornar amb Rocío Carrasco»

Belén Rodríguez ha explicat quin ha estat l'objectiu del malagueny

Belén Rodríguez és una de les grans amigues de Rocío Carrasco i, com a tal, sempre ha estat al seu costat. Va deixar 'Sálvame' perquè no es veia capaç de fer front a alguns assumptes, però ara ha volgut tornar a formar part dels mitjans de comunicació per sortir a defensar Rociíto de totes les crítiques.

La periodista i l'exguàrdia civil han estat els protagonistes de diverses batalles mediàtiques i ella s'ha convertit en la seva veu més crítica, cosa que s'ha intensificat després de l'estrena del documental 'Rocío, contar la verdad para seguir viva'. Des que es va estrenar el reportatge, Belén Ro no ha deixat de criticar Antonio David Flores. Tant és així, que Rocío Flores va demanar el seu acomiadament com a condició per participar en el debat de 'Supervivientes'.

Ara la col·laboradora ha obert les portes de casa seva a Jorge Javier Vázquez i ha concedit una entrevista per primer cop en exclusiva per a la revista 'Lecturas', on ha explicat els detalls desconeguts de la relació entre Rociíto i Antonio David Flores.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

L'objectiu d'Antonio David Flores

Ha estat en aquest mitjà de comunicació on ha confessat que l'únic desig que té el malagueny és tornar al costat de la filla de Rocío Jurado, i que va començar una relació amb ella amb un lamentable objectiu, que finalment ha aconseguit assolir.

«Crec que es va acostar a Rocío per tenir fills amb ella i viure d'ells», ha dit la periodista. «Va posar una denúncia falsa, en què acusava Rocío de maltractar la seva filla, i va trucar a la premsa perquè fotografiessin la mare dels seus fills emmanillada. Per a mi, és impossible que estimi els seus fills, no els estima».

Belén Rodríguez no ha callat res i ha revelat en l'entrevista amb total sinceritat tot el que pensa sobre Antonio David Flores. Així, la periodista ha assegurat que l'exguàrdia civil està tan «obsessionat» amb Rocío Carrasco, que «donaria el que fos per tornar amb ella» i, d'aquesta manera, «seguir tenint el control sobre ella i seguir 'maxacant-la'».

Per aportar veracitat a les seves paraules, la col·laboradora ha utilitzat la participació del malagueny a 'Gran Hermano Vip'. «Però si en la corba de la vida que va fer a 'GH Vip', el tema va ser Rocío Carrasco, i la seva dona Olga i la seva filla, pràcticament, no sortien!».

«No crec que hi hagi solució»

Belén Rodríguez ha explicat que té «una sensació agredolça» amb aquest assumpte perquè és un tema que ha viscut en primera persona, i ha destacat que no entén el motiu pel qual s'està criticant Rocío Carrasco, si la filla de Rocío Jurado està demostrant les seves paraules amb proves. «Per què es qüestionen matisos que no es qüestionarien contra una dona maltractada?», es pregunta. «El seu testimoni està documentat i és inqüestionable», afegia.

La periodista també ha confessat que tenia l'esperança que, amb el documental, Rocío Flores fes una gran i profunda reflexió sobre les dures revelacions de la seva mare i que canviés la seva visió de les coses. No obstant això, s'ha comprovat per la conducta de la jove que no ha estat així. «No l'ha commogut el seu testimoni. No s'ha plantejat res. Si ho hagués fet, no parlaria així del seu pare i de la seva mare», assegura Belén Rodríguez.

Per aquest motiu, quan Jorge Javier Vázquez li ha preguntat si creu que hi haurà reconciliació entre Rocío Carrasco i la seva primogènita, ha estat molt clara a l'hora de donar una resposta negativa. «No crec que hi hagi solució», ha assenyalat. «El que sí que em va quedar clar en el documental és que Rocío donava per perduts els seus fills».


Comentaris

envia el comentari