Alessandro Lequio trenca el silenci i respon a Antonia Dell'Atte

Al tertulià se l'ha acusat d'haver maltractat les seves exparelles

De víctimes de l'huracà Carrasco, ja se'n compten dotzenes. L'últim a caure ha estat Alessandro Lequio. El tertulià de 'El programa de Ana Rosa' està al punt de mira de tots els periodistes. Rociíto el va acusar d'haver comès el mateix delicte que Antonio David Flores. «Gos no menja gos», va sentenciar la filla de la Jurado. Molta gent pensava que aquesta frase quedaria en no res, i fins i tot que Rocío s'hauria de retractar per por d'una futura demanda. No obstant això, Antonia Dell'Atte, exdona d'Alessandro, ha confessat que les acusacions que s'estan fent sobre el comte són totalment certes.

La model ha fet servir les xarxes socials per a denunciar l'infern que va viure. Al seu moment, va acudir a molts platós de televisió per narrar el calvari pel qual passava, però ningú se la creia. El març de 1991 va anar a la comissaria de Chamberí, a Madrid, per a interposar una denúncia contra Lequio per «abandonament de la llar i maltractaments físics i psíquics».

El matrimoni va tenir un fill, Clemente, i Antonia es va negar a continuar amb el procés judicial per a protegir-lo. «Em vaig posar per davant d'ell», explica. Alessandro es va aprofitar d'aquesta circumstància i va acusar la seva exparella d'haver-s'ho inventat tot.

Dell'Atte va presentar moltes proves: informes mèdics, demandes i sentències. Tot i això, el comte assegurava que aquesta documentació estava manipulada amb l'objectiu de danyar la seva reputació. I tothom se'l va creure. Ara, trenta anys després, Rocío Carrasco ha aconseguit que es reobri el cas. Les xarxes socials han tret a la llum el passat més fosc d'Alessandro Lequio. En moltes de les entrevistes que li han fet ha reconegut haver agredit diverses dones. «No trobo que hi hagi res de dolent. Pot haver passat que hagi rebut una bufetada i l'hagi restituït», reconeixia a principis dels noranta.

La mare de Clemente està commocionada amb aquesta situació. Se sent orgullosa que, per fi, algú confia en la seva paraula. I fins i tot ha ofert ajuda a Rocío Carrasco perquè no cometi els mateixos errors que ella. La italiana insisteix en la importància de no tapar «una realitat que viuen moltes dones».

Alessandro no vol saber res dels programes de Jorge Javier Vázquez

Un equip de 'Sálvame' s'ha desplaçat fins a Barcelona, ciutat on resideix Antonia Dell'Atte. La italiana assegura que la seva exparella la va agredir, i exigeix que es faci justícia. No busca el dictamen d'un jutge, sinó un reconeixement públic i una disculpa. 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El programa de Jorge Javier Vázquez ha donat una oportunitat a Lequio per defensar-se, però el tertulià està molt ofès amb aquest espai i no vol aprofundir en el tema. No obstant això, és conscient que la seva reputació corre perill, i no ha tingut més remei que trencar el silenci. «Tota aquesta història va quedar més que explicada fa 20 anys, i no tornaré a dir el mateix. Ja he dit tot el que havia de dir», declara en una conversa telefònica.

Alessandro es nega a donar contingut a 'Sálvame' perquè el 2016 el programa va estar a punt d'arruïnar la relació que tenia amb María Palacios, la seva actual dona. Olvido Hormigos assegurava que havia tingut una relació secreta amb ell, i Jorge Javier la va entrevistar en una infinitat d'ocasions.

Per contra, Antonia està molt agraïda amb Telecinco, ja que considera que la cadena duu a terme una gran tasca per posar fi a la violència de gènere. Així doncs, només acabar l'entrevista que li va fer Omar Sánchez, reporter del programa de Jorge Javier, ha escrit un missatge a les xarxes socials: «Gràcies, Mediaset, per admetre que a la vostra cadena teniu un senyor que m'ha maltractat. I gràcies, 'Sálvame', per no haver amagat la veritat. Faré un pas endavant contra el masclisme i la violència de gènere».


Comentaris

envia el comentari