Ylenia Padilla asseguda en el seient del presentador al plató de 'Sálvame'

Ylenia Padilla, a punt de reaparèixer amb un canvi físic

La col·laboradora de 'Yu: no te pierdas nada' ha revertit un nyap estètic que es va fer el 2019

Ylenia Padilla bé podria ser la nova protagonista de 'Chapuzas estéticas', l'icònic programa americà que s'emet a 'Be Mad' on els cirurgians Paul Nassif i Terry Dubrow tracten de revertir els danys ocasionats per una cirurgia plàstica mal feta. La col·laboradora de ràdio reapareixerà avui a la secció que fa a 'Yu: no te pierdas nada' amb un canvi físic important que ja ha anunciat als seus seguidors a les xarxes socials.

La històrica concursant de 'Gandia Shore' i polèmica tertuliana televisiva ha utilitzat el seu compte de Twitter per informar de la intervenció que li han fet per revertir, per fi, una operació estètica que no va sortir com esperava.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ylenia Padilla reapareixerà avui a Europa FM amb un notable canvi físic

La de Benidorm s'asseurà a l'estudi de gravació de 'Yu: no te pierdas nada', el programa de sobretaula presentat per Ana Morgade a Europa FM, on  col·labora des del 22 de febrer d'aquest any després d'abandonar sobtadament la televisió. No obstant això, aquesta vegada l'extertuliana anirà a treballar totalment renovada i feliç després de sotmetre's a una intervenció per revertir un nyap estètic que es va fer fa dos anys.

La mateixa Ylenia Padilla ha compartit la notícia a les xarxes socials i s'ha mostrat molt emocionada d'haver posat fi a un retoc que s'havia convertit en un autèntic malson. «Us recordeu de la botifarra que tenia al llavi? Ja no existeix. Soc molt feliç! Un nyap estètic menys», escrivia la valenciana al seu compte de Twitter sense aportar cap imatge del que serà, amb tota seguretat, un canvi molt important de la seva imatge.

Ylenia Padilla, feliç i emocionada després de revertir un nyap estètic

L'exconcursant de 'Gran Hermano Dúo' es refereix a la injecció d'àcid hialurònic que es va fer als llavis el gener de 2019, a tan sols uns dies d'entrar al concurs. Mai va estar contenta amb el resultat, i el que l'hauria d'haver ajudat a reforçar l'autoestima i sentir-se millor amb el físic, es va acabar convertint en un complex que ha arrossegat tot aquest temps. 

De fet, al mateix 'reality' de Telecinco, la valenciana ja va manifestar en diverses ocasions que es penedia d'haver-se sotmès a aquell retoc estètic tan innecessari i inoportú. «M'he d'arreglar aquests llavis de botifarra que m'he posat. Mira que era guapa, i ara soc un cardo que flipes», afirmava a uns companys a la sala de fumadors. «Com et poses cul quan ja tens el cul perfecte? De veritat, encara que sigui petit, és perfecte, tia», reflexionava en una conversa amb si mateixa on també assegurava que es penedia d'haver-se posat «set quilos de merdes al puto llavi».

Afortunadament, el problema d'Ylenia Padilla ha tingut solució, i la col·laboradora ha deixat enrere un complex físic causat per una mala decisió del passat, una rectificació per la qual ha rebut l'enhorabona dels seus fans a les xarxes socials. «Ets guapa. No necessites tenir uns morros com dos Cantimpalos. Sempre m'has semblat més llesta del que el teu personatge reflectia. Sort, Ylenia, crec que te la mereixes. Salut!», comentava una usuària. I una altra afegia: «M'alegra molt que això et faci sentir millor amb tu mateixa. Encara estaràs més guapa així, i mira que és complicat». Ara només queda esperar que Ylenia reaparegui al programa d'Europa FM per a valorar el seu nou aspecte després de la intervenció.