Rocío Carrasco va denunciar els presumptes maltractaments  que va patir per part d'Antonio David Flores

El regal que rebrà Rocío Carrasco el Dia de la Mare

Els seguidors de Rocío Carrasco han posat en marxa una iniciativa

Amb l'arribada del Dia de la Mare, Rocío Carrasco pensarà molt amb els seus fills, Rocío i David Flores, amb els quals fa molts anys que no té contacte. Tot i això, compta amb el suport dels seus seguidors, que constantment li demostren l'afecte que senten per ella. Tanmateix, des de l'agència de comunicació Xinxeta han volgut posar en marxa una iniciativa - 'Cartas a Rocío -, per agrair-li la valentia i força que ha mostrat amb el documental 'Contar la verdad para seguir viva'.

Julia Vivo, dissenyadora de Xinxeta, al·lega que «podran posar en dubte el seu testimoni, però no l'augment de trucades al 016». Reconeix que «amb el fet que més dones s'atreveixin a denunciar, entenem que ja és un gran suport a Rocío Carrasco, però ens vam veure en la necessitat de fer alguna cosa per materialitzar aquestes mostres d'ànim pel seu valent testimoni sabent a què s'exposava», ha manifestat la dissenyadora.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Rocío Carrasco ajuda a les dones víctimes de violència de gènere

L'impacte social que ha tingut el documental de Rociíto ha estat molt gran. De fet, moltes dones víctimes de violència masclista, s'han sentit identificades i han trobat la força necessària per a alçar la veu i demanar ajuda. Durant la primera setmana d'emissió de la docusèrie 'Rocío, contar la verdad para seguir viva', les trucades al 016 han augmentat dràsticament fins a un 41,9%. I, fins i tot la ministra d'Igualtat, Irene Montero, ha destacat el gran impacte que ha tingut el cas de Rocío Carrasco.

«Volem que senti la calor de la gent que li dona suport», ha afirmat Julia fent referència al Dia de la Mare. Així doncs, tota aquella gent que vulgui mostrar-li el seu suport, pot accedir a Cartasarocio.com i escriure el seu missatge. D'altra banda, posteriorment també es pot signar un manifest contra la violència de gènere per seguir visibilitzant la realitat de totes les dones que es veuen atrapades en una situació de maltractament i que no s'atreveixen a fer el pas.

«Arriba un moment en què normalitzes i justifiques. Al final no ho vius com un maltractament», explicava Rociíto en la seva entrevista. Aquest testimoni,  també afecta directament als seus fills, que s'han convertit en les víctimes col·laterals de la història.

Així, en el pròxim capítol podrem veure com Carrasco narra l'episodi més tràgic i terrible de la seva vida, que ha titllat com l''obra mestra' del seu ex, i que va viure de la mà de la seva filla, qui va agredir-la. Un dia que va marcar un abans i un després per a la relació entre mare i filla, i després del qual Rocío Flores va allunyar-se per sempre, ja que va decidir anar-se'n a viure amb el seu pare.