Imatge d'Antonio David Flores al cotxe.

Antonio David Flores, en xoc en rebre el missatge de Rociíto que ho canvia tot

Antonio David Flores, commocionat davant el cop definitiu de Rociíto

Antonio David Flores és un personatge controvertit que ha protagonitzat les portades de les revistes del cor dels últims 25 anys. L'exguàrdia civil sempre ha posat a l'ull de l'huracà la mare dels seus dos fills. Una dona que va estar guardant silenci durant molt de temps sense possibilitat de rèplica.

La filla de Rocío Jurado va romandre a l'ombra molts anys aguantant que el seu ex digués que era una mala mare, entre altres acusacions.

Antonio David Flores amb mascareta pel carrer
Antonio David Flores, al centre de la polèmica | GTRES

Ens referim a una sèrie d'acusacions que la deixaven en molt mal lloc davant del públic. Tot això va canviar fa un any quan Rocío Carrasco va decidir explicar l'infern viscut amb Antonio David Flores i es va obrir perquè Espanya conegués la realitat de la seva vida.

Antonio David Flores veu com la seva major enemiga torna a l'atac

Una realitat que Antonio David mai esperava haver viscut després l'emissió de la docusèrie Rocío, explicar la verdad para seguir viva. En els últims temps, Rociíto ha estat apartada dels mitjans després d'explicar la seva veritat. Però els últims esdeveniments han capgirat aquesta situació.

Fotomuntatge d'Antonio David Flores i Rocío Carrasco
Antonio David Flores rep un dur missatge de Rociíto | Catalunya Diari

El matrimoni trencat d'Antonio David i Olga Moreno i les paraules de la seva filla sobre una polèmica exclusiva han fet que Carrasco surti a la palestra.

Rociíto, amb el seu marit Fidel Albiac, arribava aquest dimecres a Sevilla per presentar un nou homenatge a la seva mare, Rocío Jurado. El matrimoni reapareixia amb Antonio Canales en un AVE procedent de Madrid per donar a conèixer en què consistirà Mujeres cantan a Rocío Jurado. Un esdeveniment musical que recordarà novament la cantant a l'Estadi de la Cartuja de Sevilla, el pròxim 11 de maig.

Rociíto no desaprofita la seva oportunitat

L'ex d'Antonio David, que tenia pactada una entrevista amb els seus companys de Sálvame ahir a la tarda, va trencar el silenci. Ha parlat sobre què està passant al voltant de l'exguàrdia civil i de la seva família les últimes hores.

Rocío Carrasco no ha desaprofitat la seva oportunitat. I a totes les preguntes referides a qui fos la seva parella i a la seva filla, ha respost de manera indirecta alhora que clarificadora.

Rocío Carrasco vestida de rosa
Rocío Carrasco va llançar una gran indirecta sobre el seu ex a la seva filla Rocío | GTRES

Subtil, com és normal en ella des que va reaparèixer a la televisió el març del 2021, ha donat grans cops sobre els últims esdeveniments.

En la connexió que ha fet amb l'espai de Telecinco ha estat concisa, però contundent. Durant una llarga hora i a la seva manera, la madrilenya ha parlat de tot i ha deixat frases per a la posteritat.

L'advertència a Rocío Flores que deixa sense paraules Antonio David

Entre les frases que ha pronunciat Rocío Carrasco podem rescatar-ne algunes que afecten la seva filla Rocío Flores entre les quals sorprèn una dura advertència.

La protagonista de la jornada a Telecinco ha dit que segueix amb la idea de deixar fora de la polèmica la seva filla. Però després de veure els problemes que s'han format a la família Flores, li ha enviat un missatge molt breu.

Rocío Carrasco posant seriosa
Rocío Carrasco trenca el silenci sobre els últims esdeveniments | Mediaset

«No t'ho creguis», ha sentenciat, deixant clar que és l'únic que comentaria sobre la germana de David Flores. Un missatge breu però potent. «Però vaig dir al seu dia que la deixaria al marge. I no seré jo qui trenqui aquesta promesa», ha recordat deixant fora de focus la col·laboradora de Telecinco.