Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández revela el secret d'un dels homes de la seva vida

Kiko Hernández analitza aquesta edició de 'Supervivientes'

Kiko Hernández està al punt de mira per culpa del seu nou projecte professional. El col·laborador de Sálvame estrena secció setmanal per a la revista Diez Minutos. En ella, analitzarà en exclusiva tot el que passi a l'illa de Supervivientes.

Cal destacar que Hernández és un dels experts més grans en 'realities' de l'univers Telecinco. Ell mateix es va donar a conèixer gràcies al seu pas per la tercera edició de Gran Hermano. Així que ningú millor que ell per analitzar i donar el seu punt de vista sobre les trames d'aquest concurs.

Primer pla de Kiko Hernández somrient i mirant cap a un costat
Kiko Hernández estrena una nova secció en 'Diez Minutos' | GTRES

 

Kiko Hernández revela la confessió de Matamoros

Fa només uns quants dies que el concurs de Telecinco va començar, però tot apunta que aquesta serà una gran edició. Els perfils dels concursants donen molt de joc i el col·laborador ho sap bé.

«Comença una nova edició de Supervivientes i aquesta promet, però de veritat, amb un càsting d'autèntic luxe i concursants que no han parlat mai a la televisió. Per fi alguna cosa nova!», escriu Hernández a la seva primera crònica.

I entre aquests concursants destaca el seu bon amic Kiko Matamoros. A la seva secció de Diez Minutos, Hernández ha explicat el secret que el seu amic va compartir amb ell abans de marxar a Hondures.

Les picabaralles prèvies al concurs, les estratègies i els secrets són el motor de Supervivientes i no s'han fet esperar. Kiko parla clar: «Matamoros em va dir que anirà contra Nacho Palau».

Muntatge Kiko Matamoros i Nacho Palau
Kiko Matamoros i Nacho Palau, concursants de 'Supervivientes 2022' | Catalunya Diari

Així de contundent, el tertulià revelava l'estratègia que té al cap el seu company de programa. Lluny de considerar l'exmarit de Miguel Bosé com un rival fort, el motiu d'aquesta amenaça és un altre.

Segons Kiko Hernández, «és perquè no li cau bé. No li agrada com Palau ha fet pública la seva relació amb Miguel».

S'ha parlat molt sobre la participació de Matamoros a Supervivientes 2022. Tant per les condicions físiques que té el col·laborador amb 65 anys com per si aquesta decisió afectarà la seva relació amb Marta López. Amb tanta pressió mediàtica, veurem com es mou i si compleix amb el seu objectiu d'acabar amb Nacho.

Kiko Matamoros a l'helicòpter de 'Supervivientes'
Kiko Matamoros abans de saltar de l'helicòpter a 'Supervivientes 2022' | Mediaset

 

Què opina Kiko Hernández de la resta dels concursants?

A més de parlar de Matamoros, Kiko Hernández ha tingut l'oportunitat de comentar més coses sobre la nova edició de Supervivientes.

En primer lloc, ha volgut parlar sobre com ha de ser el concursant ideal per a aquest tipus de format. Entre les qualitats ha destacat «constància, paciència i saber que estàs en un concurs de televisió». Segons ell, «cal donar espectacle».

Així mateix, ha recalcat que els participants de l'esmentat 'reality' no viuran l'experiència. El que els mou és l'interès econòmic. «Van pels diners i a guanyar. I qui digui el contrari està enganyant l'espectador», han estat les paraules d'Hernández.

Malgrat que fa només uns dies que ha començat el concurs, el col·laborador de Sálvame parla clarament sobre què pensa. De fet, tot apunta que ja té els seus favorits.

Kiko Hernández i Anabel Pantoja parlant en un programa de televisió.
Kiko Hernández és un comentarista habitual als 'realities' de Telecinco | GTRES

Sobre Ana Luque expressa que «va donar més joc i contingut en plató cada gala amb la seva personalitat i sentit de l'humor que la trista guanyadora de Supervivientes 2021».

També ha tingut paraules per a Desi, a qui considera que «és el descobriment més gran que passarà per aquest Supervivientes».

Sempre encertat en les seves anàlisis, la nova secció de Kiko Hernández promet ser tan interessant i emocionant com la nova edició d'aquest 'reality'.