Primer pla d'Isabel Pantoja somrient i mirant a càmera

Antonio, l'home que ha il·lusionat Isabel Pantoja oferint la seva gran fortuna

La 'tonadillera', Isabel Pantoja, ha rebut una oferta interessant

Isabel Pantoja està passant un moment realment complicat, però el programa 'Socialité' ha tret a la llum una informació molt reveladora i important. En concret, segons sembla, la cantant està a punt de posar fi als seus problemes econòmics, encara que el camí no està sent gens fàcil.

Així, sembla que hauria rebut una oferta d'Antonio de la Puerta, un genet sevillà que està disposat a comprar la finca Cantora. Es tracta de la propietat que va heretar del seu marit Paquirri, i que s'ha convertit en el gran refugi d'Isabel Pantoja.

Però, el problema és que aquesta casa genera moltes despeses i la cantant no té possibilitat de fer-hi front. Així que, segons ha informat el programa 'Socialité', l'habitatge està en un estat lamentable i cada cop perd més valor.

Fotomuntatge dels rostres d'Isabel Pantoja i Antonio de la Puerta
Isabel Pantoja podria vendre-li la seva finca a Antonio de la Puerta | CatalunyaDiari

Antonio de la Puerta assegura que el terreny «està abandonat» i que «costa més diners arreglar-ho que comprant». Tot i això, el prestigiós genet vol invertir part del seu patrimoni a l'esmentada finca perquè considera que podria ser un bon negoci. Però la qüestió és que les negociacions no estan sent gens fàcils perquè la cantant li demana molts diners.

La presentadora Nuria Marín posseeix tota la informació sobre aquest tema, i ha posat sobre la taula un debat força interessant. «Un genet sevillà estaria interessat a comprar Cantora, però la xifra que demana la 'tonadillera' és desorbitada», expliquen a 'Socialité'.

Nuria no entén el motiu pel qual Isabel està deixant passar una oportunitat tan bona. I és que Isabel Pantoja, segons informa Telecinco, s'ha quedat completament sola a la finca que utilitza com a casa principal.

«Agustín se n'ha anat», assegura un testimoni que té informació molt fiable sobre la reina de la cobla. «És molt difícil contactar-hi, però hi ha molta gent interessada a Cantora», revela una font de total solvència a 'Socialité'.

Isabel Pantoja està perdent el seu patrimoni

Isabel Pantoja, segons la periodista Gema López, deu més de vuit milions d'euros i la seva situació és completament desesperada. Sap que Cantora, finca que ha enfrontat el seu fill Kiko Rivera, podria solucionar els seus problemes, però el camí està sent complicat. És cert que vol vendre la finca, però el preu que demana és massa elevat i no troba comprador.

Isabel Pantoja primer pla emocionada
Isabel Pantoja travessa una temporada complicada | GTRES

Antonio de la Puerta, seguint la informació de 'Socialité', vol adquirir la casa perquè pensa que és un negoci segur. D'altra banda, hi ha persones que estan interessades en el domicili per haver pertangut al torero Paquirri i per ser ara la casa habitual de la 'tonadillera'. Ell assegura que el terreny és molt propi per instal·lar molins, cosa que serviria per rendibilitzar la possible inversió.

La mare de Kiko Rivera està desesperada perquè cada cop té menys diners i el seu patrimoni ja té la mateixa força que abans. Acaba de perdre una de les seves propietats més valuoses: un àtic situat a la localitat malaguenya de Fuengirola. Ha sortit a subhasta per una sèrie de problemes financers que acabaran en tragèdia si l'artista no passa a l'acció.

Isabel Pantoja renuncia a la seva família

Isabel Pantoja hauria tingut un fort enfrontament amb el seu germà Agustín Pantoja, que suposadament ha abandonat la sevillana en el seu pitjor moment. Sembla que és ella qui s'està encarregant de vendre Cantora, encara que no utilitza una bona tàctica. Ara, però, el genet li ha ofert una suma de diners importants, encara que ella en vol més.

La 'tonadillera' no és conscient que la seva situació és extrema, ja que hauria de solucionar els seus assumptes econòmics abans que sigui massa tard, perquè realment necessita diners. No té liquidació i el seu patrimoni immobiliari cada cop és més reduït perquè ho està perdent tot a poc a poc.