Fotomuntatge d'Antonio Montero i Marisa Martín Blázquez

Antonio Montero explica la veritat del seu divorci amb Marisa Martín

Antonio Montero està cansat de donar explicacions

Antonio Montero ha hagut de donar explicacions, una vegada més, de la seva relació amb Marisa Marín Blázquez. I és que, malgrat que porten més de 40 anys de matrimoni, aquests dos grans de la comunicació han passat per algun sotrac.

L'any 1995, el paparazzi i la periodista van passar una forta crisi que va acabar de la pitjor forma possible. Durant una tarda, el col·laborador de 'Sálvame' va ser fotografiat amb una jove que no era la seva dona.

Primer pla d'Antonio Montero
Antonio Montero ha tornat a parlar sobre el seu matrimoni | GTRES

«Per primera vegada a la meva vida havia anat a dinar amb algú que no era la meva dona. Era una amiga que vaig conèixer en un viatge de feina», va assegurar en una ocasió Antonio Montero.

«Va ser un amor a primera vista, que fot molt més en aquestes situacions. Marisa sempre m'ho ha notat tot, per això sempre he estat sincer amb ella», explicava.

I, encara que aquesta deslleialtat va acabar amb el seu matrimoni, el 2021 la seva dona va anunciar a 'Viva la vida' que havien decidit donar-se una nova oportunitat.

Tot i això, novament, Antonio Montero ha hagut de tornar a donar explicacions sobre la seva relació peculiar amb Marisa Martín Blázquez.

Antonio Montero explica la veritat sobre el seu divorci

Antonio Montero ha hagut de tornar a defensar el seu matrimoni davant tots els seus companys de 'Sálvame'. Aquest dilluns, 30 de maig, el programa va decidir dedicar gran part de la tertúlia de 'Supervivientes 2022' al romanç que està vivint Anabel Pantoja dins del 'reality'.

I és que, des del primer dia, la 'influencer' i Yulen Pereira han fet molt bones molles, tant que, com diu el refrany: «el frec fa l'afecte».

Durant aquests darrers dies, hem pogut veure els dos concursants expressar davant de les càmeres l'afecte i l'atracció que senten l'un per l'altre. I ha estat, precisament, aquesta nova història d'amor la que ha posat Antonio Montero a la palestra.

Imatge d'Anabel Pantoja i Yulen Pereira abraçant-se a Supervivientes
Antonio Montero parla del matrimoni d'Anabel Pantoja i Omar Sánchez | Mediaset

El paparazzi no entén com la seva companya de feina ha pogut perdre l'amor pel seu 'negro' només tres mesos després de donar-se el 'sí, vull' a terres canàries. Cosa que no li va semblar gens bé a la resta de col·laboradores.

«Una quan se separa pot fer el que li doni la gana perquè no està fent mal, ni a un ni a l'altre», va assegurar Gema López. «Si estic separada, com si m'agraden dos o 22», deia contundent.

Després d'escoltar l'argument de la periodista, Antonio Montero va voler deixar clar el punt de vista. «Jo no dic això, el que dic és que és molt estrany un matrimoni que dura tres mesos, per això millor no casar-se», opinava.

Aquestes paraules, lluny de calmar la seva companya, van aconseguir enfurismar-la encara més. «Se'ns exigeixen coses quan estem soles, se'ns exigeixen coses quan estem en parella, però això què és?», va aclarir López.

«Si tu estàs sola i t'agrada un i, a més a més, tens sentiments pel teu exmarit, què passa que no pots? En quina llei ho posa, a la llei Montero?», li preguntava la col·laboradora.

Primer pla de Gema López.
Gema López carrega durament contra Antonio Montero | Telecinco

Va ser llavors quan Laura Fa va decidir entrar a la discussió per recolzar els arguments de la seva companya. «Les teves lleis del matrimoni no valen, si us plau, tens unes lleis peculiars, estranyes i diferents», va deixar anar a Antonio Montero.

«Quines són les meves lleis?», li va preguntar el tertulià, una mica enfadat. «Ho has explicat mil vegades, que estàs casat, però divorciat, però no sé què...», li va respondre ella.

Per posar punt final a aquest tema, Antonio Montero va voler explicar a les seves dues companyes les diferències que hi ha entre el seu matrimoni i el d'Anabel. «La meva és una relació de 40 anys, el que dic és que Anabel va fer un mal servei a Omar casant-se amb ell», sentenciava.