Fotomuntatge de Carmen Borrego i Paola Olmedo

Paola Olmedo no pot tapar l'esbroncada que quasi acaba amb el matrimoni

Paola Olmedo ha esdevingut la protagonista de la premsa

Paola Olmedo ha viscut en qüestió de dies una autèntica transformació, i no sols físicament, que també, sinó personal. La nora de Carmen Borrego ha passat de l'anonimat a ocupar cada dia els titulars de la premsa rosa. Aquesta vegada, per la gran esbroncada que ella i Carmen van protagonitzar uns dies i minuts abans de l'enllaç matrimonial.

El casament més llarg de la història

Diverses setmanes després, el casament del fill de Borrego segueix fent parlar. Era el 14 de maig passat quan José María i Paola Olmedo es donaven el 'sí, vull', però el casament ja estava al punt de mira molt abans.

El motiu no era cap altre que la gran absència de Rocío Carrasco a l'enllaç. La filla de 'La más grande' havia decidit no acudir, i es va muntar tal espectacle al plató de Sálvame que la tensió i les llàgrimes es van apoderar de Carmen Borrego.

Afortunadament, això ja ha passat, i les noces també. Tot i això, és tan sucós el contingut de l'enllaç de José María, que segueix sortint informació. L'última cosa, una gran esbroncada entre Paola Olmedo i la seva sogra que serà recordada per a la història.

La gran esbroncada entre Paola i Carmen Borrego

Paola, que va arribar a la família de les Campos de manera immediata, és una més a la premsa del cor. El seu tret de sortida va ser la portada que va protagonitzar al costat de les Campos, de la qual es va emportar un 20% de diners, per cert.

Tot i això, la dona de José María és ara protagonista per la seva estranya relació amb Carmen. Encara que són molts els que asseguren que entre elles tot va bé, en els darrers dies s'ha filtrat una informació molt compromesa. Una esbroncada entre totes dues els dies abans de produir-se l'enllaç matrimonial que gairebé acaba per destruir-lo.

Primer pla de Carmen Borrego
Carmen Borrego hauria tingut una gran esbroncada amb la seva nora. | GTRES
 

A punt de posar fi al casament

Més d'una vegada, Borrego ha tret a passejar el seu caràcter pels platós de Telecinco. Per això, es coneix que el mal geni de la petita de les Campos podria haver posat en perill l'enllaç matrimonial del seu fill.

Segons asseguren diversos mitjans de comunicació, la tensió va regnar els dies previs al 'sí, vull'. Fins i tot, uns quants dies abans de l'enllaç Paola i Carmen van arribar a discutir molt intensament. Malgrat tot, el casament va sortir com esperaven, i Borrego va acabar confessant que va ser un dels enllaços més emotius de la seva vida.

Terelu Campos va conèixer Paola Olmedo el mateix dia

Tot i que el casament no va ser televisat, els mitjans de comunicació sí que es van amuntegar a les portes on se celebrava el festí. Allí, es van emetre en directe els vestits i algunes reaccions per part de la família. Tot i això, hi havia una dada que es desconeixia: la relació de Terelu Campos amb Paola.

Fotomuntatge de Terelu Campos i Paola Olmedo
Terelu Campos va confessar que no coneixia Paola Olmedo fins al dia del casament. | CatalunyaDiari

 

Va ser ella mateixa la que va revelar, en exclusiva per a la seva secció a la revista Lecturas, que va conèixer Paola el mateix dia de l'enllaç matrimonial. «En entrar veig la núvia vestida ja, era la primera vegada que tenia contacte amb ella i a sobre la veig vestida de blanc. Em vaig emocionar pel seu afecte i en aquell moment vaig descobrir tot el que m'havia dit Carmen tan bonic», va explicar Terelu.

Alejandra Rubio tampoc es va quedar enrere, i també va confessar no conèixer-la. «Jo no coneixia la núvia del meu cosí. Segurament ha fet l'exclusiva del seu casament perquè la meva tia els ho ha dit», va deixar anar.

Unes declaracions que, com eren d'esperar, no van passar desapercebudes i que van posar al punt de mira les Campos.