Antonio Montero molt seriós en un plató de televisió

Antonio Montero parla obertament dels problemes de salut de la seva dona, Marisa

La col·laboradora ha confessat que pateix Miastènia Gravis, una malaltia crònica amb la qual conviu des dels 23 anys

La periodista Marisa Martín-Blázquez, col·laboradora de 'Viva la vida' i d''El programa de Ana Rosa', cansada de rebre crítiques pel seu aspecte físic, ha revelat a les seves xarxes socials que pateix Miastènia Gravis des dels 23 anys.

La periodista de Mediaset ha aconseguit reduir els dolors que comporta la malaltia gràcies als seus hàbits saludables. Marisa s'ha acostumat a viure amb aquesta malaltia, que no impedeix que treballi amb normalitat a Telecinco

«He decidit explicar-vos una cosa meva molt íntima. Hi ha molta gent que a les meves xarxes socials, i sense coneixement de causa, se'n burla de la meva cara. Em diuen que deixi d'operar-me, i em pregunten si m'he fet alguna cosa. Fins i tot, si busques el meu nom a Google, una de les primeres coses que trobes és Marisa M-B», comença confessant al seu compte d'Instagram.

«Ens portem relativament bé. Ens respectem i intentem no fastiguejar-nos. De vegades, vol atacar-me, i em provoca grans crisis que guanyo amb paciència i fent-li poc cas. És quan més es reflecteix en el meu rostre i quan més, les bones persones m'ataquen pel tema físic», ha afegit. 

Antonio Montero dona suport a la seva dona i confessa com porta la malaltia

Antonio Montero, el seu marit, ha volgut parlar sobre la malaltia de Marisa Martín-Blázquez a 'Sálvame', i ha reconegut que la periodista té molta fortalesa pel fet de conviure amb aquesta malaltia.

«En les fotografies que publica li pregunten si s'ha operat o si porta dents postisses. No s'ha fet mai res, a mi em fa gràcia, no cal donar-li importància», ha dit Montero, que des dels 19 anys conviu amb ella i des dels 23 amb aquesta malaltia crònica i hereditària. «És un tema que ha portat bé, és molt més forta amb els temes importants que amb aquells que no tenen importància», ha assegurat Montero.

El col·laborador de 'Sálvame' critica que encara que les xarxes socials són «una bona eina per fer coses positives, tothom jutja, no es creuen que faci esport».

«Molta gent li ha demanat perdó. Ella sempre contesta amb afecte i educació als comentaris de les xarxes socials. De fet, hi ha molta gent que li demana consells sobre la malaltia. Ha tingut molta repercussió i me n'alegro si serveix per a alguna cosa positiva», ha finalitzat. A més, Antonio Montero confessa que cap dels seus fills ha mostrat signes de patir Miastènia Gravis.

Així és la malaltia que pateix Marisa Martín-Blázquez

La Miastènia Gravis és una malaltia neuromuscular autoimmune i crònica, marcada per diferents graus de debilitat muscular. La nomenclatura és originària del llatí i el grec, i significa «debilitat muscular greu».

«Comença amb la pèrdua de força, que es recupera amb el descans, però que reapareix quan es torna a fer exercici. Sol iniciar-se en els músculs perioculars», explica Marisa Martín-Blázquez. «Certs músculs, els que controlen el moviment dels ulls i les parpelles, l'expressió facial, la masticació, la parla i la deglució, es veuen afectats per aquest trastorn. Cansament agut, falta de força muscular, caiguda d'una o les dues parpelles i visió ennuvolada o doble», relata.

«He de medicar-me quatre vegades al dia. He estat investigant per alentir la malaltia i l'esport m'ha ajudat molt», ha confessat a 'Viva la vida'.