Muntatge de Natacha Jaitt, Àlex Casademunt i Gustavo Fernández

Natacha i Gustavo, els altres concursants que van morir com Àlex Casademunt

Accidents mortals, els assassinats i els càncers no perdonen als famosos més exitosos de la televisió

El cantant Àlex Casademunt, de 39 anys, va morir la matinada del 2 de març en un accident de trànsit a Mataró. Casademunt va aconseguir l'èxit i l'afecte del públic amb la seva participació en la primera edició d''Operación Triunfo 1'. Després de treballar com a mecànic, va aconseguir viure de la música, però el destí li va jugar una mala passada. 

Precisament, avui volem parlar-vos de Natacha Jaitt i Gustavo Fernández, que també van triomfar en el món de la televisió i el destí va decidir posar fi a les seves exitoses trajectòries professionals.

Gustavo Fernández, una mort impactant

Gustavo Fernández es va donar a conèixer amb 24 anys amb la seva participació a 'Gran Hermano 4'. El boxejador de Portugalete (Biscaia) va destacar pel seu sentit de l'humor i per haver treballat com a stripper. Tot i que no va ser el guanyador del concurs, posteriorment se'l va poder veure concedint diferents entrevistes.


No obstant això, la seva vida va canviar quatre anys després d'entrar a la casa de Guadalix de la Sierra. L'any 2006 va patir un fatal accident: va ser atropellat, junt amb una amiga, per un tren a Venta de Baños (Palència). Segons es va informar, van baixar del tren i van dirigir-se a la cafeteria, però ho van fer per una zona on circulava un altre tren.

Natacha Jaitt, una mort plena de misteri

L'argentina Natacha Jaitt es va donar a conèixer amb la seva participació a 'Gran Hermano 6', l'edició que va guanyar Juanjo. Després d'endur-se el tercer premi, va decidir quedar-se un temps a Espanya, fins que va tornar a Argentina i l'any 2019 va morir en estranyes circumstàncies. 

Natacha va ser trobada morta i nua a la sala de festes Xanadú. Des de llavors circulen diversos rumors sobre consum de drogues o un possible assassinat. És per això que la seva família va decidir deixar el cas en mans de la justícia.

Altres concursants 

Per si no n'hi hagués prou, hi ha altres concursants que també van trobar la mort de manera inesperada després d'haver viscut la fama.

  • Carlos Menéndez, de 24 anys, es va fer famós per participar l'any 2004 a 'La casa de tu vida' amb la seva parella. Menéndez va morir en un accident de cotxe amb la seva mare.
  • Leticia Pérez va ser una de les veus més imponents d''Operación Triunfo 3', i per aquest motiu va aconseguir el quart premi de l'edició. Dins el programa va aconseguir l'afecte del públic i també l'amor del seu company Ramón. No obstant això, no va poder guanyar la lluita contra el càncer, deixant òrfena a la seva filla Leticia.