Rocío Flores en un plató de Telecinco

El dineral que ha costat la nova cara de Rocío Flores

La filla d'Antonio David ha invertit més de 2.000 euros en cirurgia estètica

Rocío Flores segueix dolguda perquè la seva mare, Rocío Carrasco, no vol tenir cap mena de relació amb ella. Ara bé, tot i haver reconegut públicament que ha fet tot el possible per solucionar el conflicte, Rocío ha assumit que la seva mare no vol saber res sobre ella.

El moment en què es trenca la relació entre mare i filla

Es desconeixen els motius de la mala relació entre mare i filla, però es rumoreja que Rocío Flores podria haver marxat a viure amb el seu pare, Antonio David, perquè va ser maltractada per la seva mare. Així doncs, mare i filla van trencar la relació i des de llavors no han tornat a parlar. De fet, sembla que a Rocío Carrasco li agrada anar als jutjats acompanyada per la seva parella Fidel Albiac, qui li hauria aconsellat prendre mesures legals contra els seus enemics.

Per altra banda, Rocío Carrasco tampoc manté relació amb el seu fill petit David. És per això que ha estat considerada una mala mare i insensible. Tot i això, Carrasco segueix sense pronunciar-se al respecte. 

La nova vida de Rocío Flores allunyada de la televisió

Tot i la predilecció que té el seu pare, Antonio David, per acaparar tots els focus de 'Sálvame' amb les seves polèmiques, Rocío opta per tot el contrari. És cert que la 'influencer' va guanyar protagonisme quan va voler defensar al seu pare durant la seva participació a 'GH Vip' i posteriorment participant a 'Supervivientes', però actualment ha volgut allunyar-se de la televisió per viure tranquil·lament amb la seva parella. 

El dineral que han costat les seves operacions

La neta de Rocío Jurado ha volgut donar-li un canvi de 360 graus al seu aspecte físic sense mirar els diners. T'imagines quants diners haurà invertit?

En resum, Rocío s'ha sotmès a una intervenció per perfilar-se el nas i hauria invertit 500 euros. A més, també s'ha sotmès una 'Bichectomía', amb un cost de 1.500 euros, una de les intervencions que més triomfen entre les famoses. De fet, Ester Expósito també hauria invertit 1.500 euros en aquesta intervenció. 

La metamorfosi que ha experimentat el seu rostre

Ara bé, Rocío Flores s'hauria sotmès a altres intervencions de cirurgia plàstica. Així doncs, s'ha retocat els llavis per millorar el seu aspecte, com han fet altres famoses com la cantant Aitana; aquesta intervenció té un preu de 400 euros.


Finalment, no podria faltar el 'microblading' - tècnica de maquillatge que corregeix les celles -, un dels capricis més barats, ja que té un cost de 250 euros. Així doncs, Rocío s'hauria deixat uns 2.650 euros per canviar el seu aspecte físic. I tu, què en penses? T'animes a fer-te algun d'aquests retocs?