Iker Casillas i Sara Carbonero

Sara Carbonero i Iker Casillas es separen després d'onze anys junts

Així ho avança la revista Lecturas, que assegura que ja fan vides separades

Pot semblar increïble després de tants anys com una parella idíl·lica i després dels molts entrebancs que han viscut junts, però Sara Carbonero i Iker Casillas haurien trencat. Així ho avança aquest dimecres a la seva portada la revista Lecturas, que insisteix que ja no són simples rumors, sinó que la separació és «un fet» i que els dos fan vida per separat des de fa temps.

Així, es posa fi a una relació d'onze anys, cinc 5 d'ells de casats, que es va donar a conèixer al món amb el famós petó del porter de la selecció espanyola a la llavors reportera de Telecinco després de guanyar el Mundial de Sud-àfrica el 2010. Fruit del seu amor van néixer Martín i Lucas, de 7 i 4 anys, que hauran de veure com els seus pares se separen en un moment difícil per a ells.

Cal recordar que fa tot just unes setmanes que la parella va tornar a viure un moment complicat. Sara Carbonero tornava a ser ingressada per ser sotmesa a una operació, de la qual ja fa dies està recuperada. La periodista va rebre l'alta el passat 12 de febrer i, encara que a la sortida de l'hospital es va voler mostrar al costat del seu marit, aquesta imatge hauria estat «de cara a la galeria», ja que faria temps que tenien decidit la seva separació de mutu acord. És més, segons la informació, estarien dormint en cases diferents.

Un dels moments que confirma la seva vida separada

Malgrat que, en tot moment, han volgut mantenir oculta la notícia, la realitat és que al llarg d'aquests dies hi ha hagut diversos detalls que ja deixaven entreveure que la relació de la parella no era la mateixa que en el passat. Un bon exemple és el succés viscut pocs dies després que Sara Carbonero rebés l'alta.

La parella va sortir a menjar al costat de l'íntima amiga i antiga companya a Telecinco de Sara, Isabel Jiménez. La recent mare ja havia explicat com es trobava la seva amiga després de la sotragada soferta. La realitat d'aquest dia al restaurant és que, tot i que van menjar junts, cadascú el va abandonar pel seu costat. Sara i Isabel van marxar en un mateix cotxe i Iker Casillas se'n va anar sol a l'aparcament. L'exporter de Reial Madrid i el Porto faria setmanes que estaria vivint sol.

Sara Carbonero ha viscut uns moments molt complicats aquestes setmanes. Veure com requeia de la seva malaltia s'unia als seus mals moments en la seva parella. És per això que no va poder evitar trencar-se a plorar en un dels seus programes en directe a 'Radio Marca'.

Final a una relació plena d'entrebancs en el camí

Com explicàvem, l'última imatge de la parella junts va ser al cotxe a la sortida de la Clínica Universitat de Navarra de Madrid, on Sara Carbonero va estar ingressada i va ser sotmesa a una operació. Malgrat que Iker Casillas va estar en tot moment al seu costat, com ha fet en moltes altres ocasions, la realitat és que la parella ja estava trencada.

Es confirmaria així el que han estat molts mesos de rumors, que especulaven sobre com la parella no vivia el seu millor moment i que la seva tornada a Madrid hauria estat un intent per reconduir la seva situació. La veritat és que es posa fi a una relació que en molts moments va semblar idíl·lica, però que va patir el seu particular 'annus horribilis' el 2019, quan amb poques setmanes de diferència, Casillas patia un infart i a Sara Carbonero li diagnosticaven el seu càncer.