Lucía, concursant de 'La isla de las tentaciones' durant un moment del programa

S'ha colat per un micro: Ja sabem com acaba Lucía a 'La isla de las tentaciones 3'

La concursant més jove de l'edició comença a perdre tots els suports dins la casa


Si bé és cert que tots els 'realities' de Telecinco s'assemblen entre si, n'hi ha un que es diferencia de la resta per un fet bàsic i essencial. Estem parlant de 'La isla de las tentaciones', l'únic de Telecinco que s'emet gravat i que, per tant, no té l'essència del directe que tant caracteritza altres formats com 'Gran Hermano' o 'Supervivientes'. Això s'ha fet més que evident quan el programa ha arrasat en audiències, però no hi havia l'opció d'allargar l'emissió d'una edició en concret, pel fet que el contingut ja estava gravat feia mesos. 

Un altre dels problemes és que encara que no es vulgui, de vegades es filtren coses que encara no s'han emès i això juga en contra del programa, perdent així l'efecte sorpresa que sempre es vol oferir en cadascuna de les gales. Avui mateix, el programa ens ha fet còmplices d'una confidència que s'ha fet en veu baixa i que, sense voler-ho, ha arribat a totes les cases que estaven sintonitzant Telecinco.

Per posar-nos en context, es tracta d'un material inèdit de la casa de les noies, on es pot escoltar Lucía parlant en veu baixa amb una segona persona, a la qual diu en veu molt baixa que vol marxar del programa. Un possible abandonament que, segons ella, s'entendria pel fet que se  sent desplaçada del grup i considera que el seu paper allà ja no té cap mena de sentit.

Si bé és cert que no és la primera vegada que sentim una amenaça d'abandonament, en aquesta ocasió les seves intencions es corresponen amb un altre desengany que ha patit per part del seu nòvio Manuel, sumat al mal rotllo que ja té a la seva casa amb la que era la seva millor amiga, Lola, amb la qual ara competeix per un mateix temptador, Carlos.

Recordem que Lucía va haver d'escoltar en l'última foguera al seu nòvio Manuel tenint sexe al bany amb la temptadora Fiama. Això la va fer embogir i va acabar sol·licitant una foguera de confrontació amb el seu nòvio per demanar-li explicacions per aquesta nova falta de respecte. Tot això ens fa creure que ara sí que estem molt a prop de veure l'abandonament de la jove. Ara faltarà veure si protagonitza aquest adeu sola, acompanyada del seu nòvio o amb algun dels temptadors.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

D'íntimes amigues, a enemigues

Lucía va entrar a 'La isla de las tentaciones' sent la protegida de les seves companyes, ja que el fet que fos la concursant més jove va fer que les altres quatre noies la guiessin en l'experiència. No obstant això, ara la seva innocència se li ha girat en contra i en menys d'una setmana ha aconseguit posar-se en contra a la meitat de les seves companyes. La primera d'elles és Lola, amb qui tenia una amistat fins al punt que fins i tot dormien juntes. Però des de fa uns dies això no passa. Les dues han començat a interessar-se per un mateix temptador, Carlos, el mateix que no ha dubtat a enfrontar-les segons li ha convingut, jugant a dues bandes i sense cap mena d'escrúpols.

Un altre dels grans suports de la concursant era Marina, amb la qual ja tampoc es parla per culpa d'un acostament que va tenir a la piscina amb Isaac, el seu temptador i que de nou, ha fet minvar la relació entre les dues companyes. Aquest dijous veurem el retrobament entre Lucía i Manuel i serà llavors quan es decidirà el futur de tots dos dins del programa de l'amor, que està a punt de finalitzar per donar pas a la nova edició de 'Supervivientes'.