Bustamante segueix enfonsat: el record amb Àlex Casademunt que l'està perseguint

Bustamante es va mostrar molt afectat durant el funeral del seu amic i excompany de concurs

Àlex Casademunt i David Bustamante
És possible que David Bustamante tingui remordiments per l'estrena d'una nova versió de 'Dos hombres y un destino' | Instagram (@davidbusta)

És tard per a remeiar errors o aclarir dolents entesos amb Àlex Casademunt ara que ell ja no és present. A qui li va quedar comptes pendents amb el cantant, ara crema en remordiments.  Des que el català va morir fa ja una setmana, el seu cercle pròxim no ha escatimat a llançar missatges al cel amb l'esperança que arribin fins al mort.

Fins i tot els laments de qui li va fer una mala jugada al cantant esperen ser escoltats i retornats d'alguna manera miraculosa amb un perdó que sani la consciència de tots aquells que es van quedar amb l'espina d'haver-li donat una explicació a Àlex Casademunt.  David Bustamante ha estat un d'ells. El de San Vicente de la Barquera es va mostrar notablement afectat durant el funeral del seu amic. Les llàgrimes no van deixar de brollar dels seus ulls durant tot l'acte i el dolor que sentia en el seu cor era més que visible. 

📲 ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Però acollit entre els plors s'amagava un remordiment que perseguirà l'exparella de Paula Echevarría i que ja no tindrà l'oportunitat d'apedaçar amb l'afectat, Àlex Casademunt. 

La cançó que va tensionar l’amistat entre Bustamante i Casademunt

Un dels grans èxits que van sorgir de la generació més popular i més seguida de l'acadèmia d’’Operación Triunfo’ va ser la cançó de Miguel Gallardo, ‘Dos hombres i un destino’, interpretada per David Bustamante i Àlex Casademunt.  El càntabre ha apostat per recuperar del bagul dels records aquesta cançó, però aquesta vegada sense repetir el duet amb Àlex Casademunt. L'exmarit de l'empresària es penedeix de no haver trucat a Àlex i explicar-li el seu projecte. 

Fa dues setmanes, el català responia a la pregunta que molts es van fer en aquells dies: per què Bustamante no va comptar amb ell per a cantar junts la nova versió de 'Dos hombres i un destino' que el cantant tenia entre mans?

Segons ell, desconeixia el motiu. No obstant això, li desitjava la major de les sorts al seu amic amb aquesta versió en solitari de la cançó dels dos i aprofitava per a retreure-li a David Bustamante que no li hagués escrit per a explicar-l'hi.  «Ja que tothom m'ho pregunta... no sabia absolutament res... és una gran cançó i m'alegro que soni de nou. Però un missatge tampoc hauria fet mal. Molts èxits», va escriure Àlex. 

I és que la bomba que va suposar aquell tema era qüestió dels dos cantants. Ara, a toro passat i després del succeït, David Bustamante ja no pot remeiar aquesta relliscada amb el seu amic. 

L'exmarit de Paula Echevarría s'ha lamentat a les seves xarxes socials pel tràgic accident que li va costar la vida a l'extriunfito. Avui dia, David encara no comprèn com va succeir i recorda que els dos amics havien fet plans que ja mai podran viure.

Bustamante celebra la seva carrera amb una cançó que ara queda entelada pels remordiments

Aquest mes de març, David Bustamante llançarà un nou àlbum, el número 11, per a celebrar el vintè aniversari de la seva carrera musical. En ell apareixerà acompanyat de grans veus de la música pop espanyola. 

El cantant ha confessat que es tracta d'una obra en la qual versiona cançons passades del cantant. «No és un recopilatori. És un disc fet de zero. Hem fet un vestit nou a cada cançó, les he recantat, i en quatre d'elles hi ha artistes molt grans que han volgut acompanyar-me», va dir.

Una de les cançons que apareix en el disc és la que va cantar amb el seu amic de l'acadèmia, Àlex Casademunt, però sense formar un duo de nou amb ell per a interpretar la cançó. 

El català s'ha emportat amb ell el pesar de no haver pogut xerrar amb el seu amic sobre això i sanar les tensions que poguessin haver sorgit perquè David no va comptar amb ell per a formar part del seu nou àlbum. Tampoc el penediment del càntabre pot reparar-se.


Comentaris

envia el comentari