Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Meghan Markle en la seva entrevista a la cadena nord-americana CBS

La Casa Reial Britànica confessa la seva tristesa per les vivències de Meghan i Harry

Contra tot pronòstic, el palau de Buckingham ha reaccionat aquest dimarts a través d'un breu comunicat a la polèmica

Meghan Markle en la seva entrevista a la cadena nord-americana CBS
La Casa Reial Britànica s'ha vist obligada a reaccionar després de l'entrevista de Meghan i Harry | HARPO PRODUCTIONS / CBS

Decisió inèdita de la Casa Reial Britànica davant el tsunami provocat per l'entrevista de Megan Markle i el príncep Enric de Sussex (Harry), en què l'actriu nord-americana denunciava el calvari que hauria viscut a l'interior de la Família Reial, i també el suposat racisme dels Windsor. L'entrevista, que va tenir lloc de la mà de la coneguda presentadora Oprah Winfrey, ha provocat finalment una reacció des del palau de Buckingham, contra tot pronòstic. 

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

La Casa Reial Britànica, «trista» pels problemes de Harry i Meghan Markle

Els experts en la Casa Reial donaven per fet que la reina Isabel II mantindria un silenci sepulcral, com ja va passar amb altres polèmiques al llarg del seu regnat, però no ha estat així. En un breu comunicat, es pot llegir que «tota la família està trista després de conèixer com han estat de difícils els últims anys per a Harry i Meghan». 

Al mateix temps, la Casa Reial Britànica reconeix que els problemes revelats, «especialment els de raça», són «preocupants». «Si bé alguns dels records poden variar, s'han pres molt seriosament i seran tractats de manera privada per la família», assegura el comunicat. Finalment, la Casa Reial insisteix que «Harry, Meghan i Archie sempre seran membres molt estimats de la família». 

La polèmica entrevista era una de les més esperades de l'any i els seus titulars no van deixar indiferent a ningú. Entre altres aspectes, Meghan Markle va afirmar que Kate Middleton, esposa del príncep William, va fer-la plorar pocs dies abans de la seva boda o que va tenir pensaments suïcides per tota la pressió que estava sofrint per part de la família reial britànica. Una entrevista que recorda per la seva rellevància i situació a la concebuda per Lady Di l'any 1995, on criticava la pressió que havia patit per part de la monarquia britànica i els problemes psicològics i físics que aquesta l'havia causat.