Imatge d'Isa Pantoja i Asraf a 'La Casa Fuerte'

Asraf revela finalment a què es dedica, però molt poca gent s'ho acaba de creure

Asraf Beno crida 'ja n'hi ha prou' i deixa clar quin és el seu treball


Asraf Beno s'ha cansat de no ser ben vist entre els simpatitzants de Chabelita i ha esclatat. El jove vol deixar ben clar que no és cap mantingut i que ell mateix, amb el seu esforç, es guanya els seus diners. El xicot de Chabelita assegura que el seu suport econòmic no està vinculat amb els ingressos de la filla de la 'tonadillera'.

 

Asraf, fart dels comentaris on li titllen d'haver vist a Isa Pantoja un passaport per viure còmodament, explica tots i cadascun dels seus treballs gràcies als quals pot permetre's algun caprici. Per començar, el futur marit de la germana de Kiko Rivera confessa als seus més de 153 mil seguidors a les seves xarxes socials que ell també ha estat un treballador del gremi de l'hostaleria; una professió caracteritzada precisament per ser un treball que requereix molt d'esforç i moltes hores.

 

«Estic fart que em jutgeu sense saber. He treballat de cambrer des dels 18 anys fins als 21», va exclamar Asraf. D'altra banda, el marroquí també va ser carn de canó dels 'realities' i pertany al seguici d'influencers', el que li ha permès augmentar números en el seu compte bancari. «Després vaig entrar a 'Gran Hermano', també soc model, faig música, he estat a 'La Casa Fuerte' i faig campanyes de publicitat a Instagram. No visc de ningú, quines ximpleries!», va prosseguir.

 

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

 

A més, recorda a tots el seu pas pel programa 'Ya es mediodía' de 'Mediaset', on va debutar com a tertulià durant un parell d'anys. «Se m'oblidava que he estat col·laborador de 'Ya es mediodía' durant dos anys. Em cansa tanta ximpleria, sempre voleu buscar alguna cosa dolenta», va assenyalar. També ha exercit com a model i ha provat èxit en el món de la música, on encara segueix fent alguns passos. De fet, aquest divendres 12 de març el cantant llançarà un nou 'single' anomenat 'Me enamora'. «És un tema molt treballat i al qual li hem posat molta obstinació i ganes», va confessar Asraf que ha optat per seguir els passos del seu futur cunyat, Kiko Rivera.

 

 

 

Asraf Beno assenyala qui és la seva mà negra, segons ell

El xicot d'Isa Pantoja considera que la seva desaparició com a col·laborador del magazín matinal de Sonsoles Ónega a Telecinco té un culpable i no és ell. Un seguidor li va preguntar per què el model ja no es deixa veure a la televisió i ell, sense pensar-s'ho dues vegades, ha assenyalat a Ana Rosa Quintana com la mà negra que ha espatllat el seu camí com a tertulià. «A la cap (Ana Rosa) no li va agradar que li respongués», va objectar el jove com a resposta a la pregunta de l'anònim.

 

Si bé és cert que, el seu pas pel programa de 'La Casa Fuerte' va deixar un mal gust de boca per a molts que van considerar que el concursant no tractava bé la seva parella, Isa Pantoja. «És una persona a la qual només li importa el seu ego, el seu orgull», va manifestar la periodista etiquetant a Asraf com «masclista». És més, Ana Rosa ha postil·lat en aquell moment que «li vaig a dir a Isa que no li va bé aquest noi. És una noia llestíssima, només té un defecte, que no sap triar parella».

 

Aquestes paraules no van agradar gens al gendre de la 'tonadillera', i va respondre a la presentadora. «Una màquina, Ana Rosa, que aprengui a triar ella primer. Igual que ella opina, jo puc opinar», va sentenciar Asraf. Segons ell, aquesta contestació va molestar a Ana Rosa Quintana el que va poder haver estat el motiu que el model no hagi continuat treballant en el programa de 'Mediaset'.

 

Ja hi ha data de casament

Asraf Beno i Isa Pantoja celebraran el pròxim 26 de juny de 2021 el seu enllaç matrimonial en una cerimònia que tindrà lloc al desert del Sàhara. La parella ja té planejat tenir un fill en comú una vegada que s'hagin convertit oficialment en marit i dona, o almenys així ho ha confirmat el promès. «Quan tindreu un bebè?», li va preguntar una seguidora a Asraf. «Després del casament», va respondre la seva xicota. La relació va vent en popa, i els enamorats estan molt segurs de la seva relació i de la seva projecció de futur. Però això sí, cadascun atenent la seva pròpia economia.