Telecinco 2020

Una famosa col·laboradora abandona Telecinco de manera molt discreta: «Necessito...»

La de Benidorm va desaparèixer de la cadena de la nit al dia

Ylenia Padilla ha reaparegut en els mitjans de comunicació per iniciar un nou projecte laboral i, ja de pas, deixar completament muts als espectadors de Telecinco. Qui va ser concursant del polèmic programa de MTV, 'Gandia Shore', va desaparèixer de la televisió de la nit al dia i sense deixar cap rastre, encara que els seguidors de l'univers 'Mediaset' no van trigar a preguntar pel parador d'una de les estrelles de la cadena.

La seva absència també va ser visible a les seves xarxes socials, on la de Benidorm ha mantingut un perfil molt baix, tot i que el seu compte d'Instagram roman tancat al públic.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

Ylenia Padilla reapareix a la ràdio i fitxa pel programa 'Yu: no te pierdas nada'

No obstant això, Ylenia Padilla ha tornat a la vida pública amb magnificència i anunciant la seva incorporació a un nou projecte professional amb el qual ha recobrat la il·lusió. El passat 22 de febrer, la valenciana va reaparèixer davant la sorpresa de tots els seus fans en els micròfons d'Europa FM, que l'ha fitxat com a col·laboradora del programa que presenta Ana Morgade a les sobretaules: 'Yu: no te pierdas nada'.

D'aquesta manera, l'exconcursant ha pres la decisió d'apartar-de la televisió i fer-se un lloc en la ràdio, encara que no ha volgut entrar en massa detalls a l'hora de valorar la seva desaparició de Telecinco. «Desaparec, aparec i fins ara no s'ha pogut donar la meva contractació», assenyalava la de Benidorm intentant treure una mica de ferro a l'assumpte.

El motiu pel qual Ylenia Padilla deixa enrere el món de la televisió i Telecinco

Cal recordar que en els últims anys, Ylenia Padilla s'havia establert a la graella televisiva de 'Mediaset' amb la seva participació en diversos programes. Després de saltar a la fama a 'Gandia Shore', la valenciana va ser fitxada immediatament per Telecinco, que va veure en ella un talent innat per fer carrera dins la cadena.

Així, després del seu pas per dues edicions de 'Gran Hermano', primer en l'edició 'VIP' i després en el format 'Duo' amb la seva exparella, Fede Rebecchi, Ylenia Padilla va acabar fent-se un forat com a col·laboradora habitual de la cadena.

'Sálvame', 'Viva la vida' i, fins i tot, programes més actuals com 'El debate de las tentaciones' han sigut alguns dels formats de 'Mediaset' que han comptat amb la participació d'Ylenia Padilla, una dona que també va fer els seus primers passos en la música. El seu primer senzill, anomenat 'Pégate', va aconseguir més d'un milió de visites a YouTube el dia de la seva estrena i s'acabaria convertint en un dels grans temes de l'estiu 2015.


Ylenia Padilla sobre Telecinco: «de vegades necessito reiniciar»

Tot i que el seu èxit a la televisió estava pràcticament garantit, la valenciana ha optat per sortir d'aquesta zona de confort i enfrontar nous reptes professionals. «M'encanta treballar i fer coses noves perquè el nou et fa aprendre», ha dit la mediàtica col·laboradora i cantant en el seu primer dia a 'Yu: no te pierdas nada'.

Encara que no ha volgut explicar els motius exactes de la seva inesperada ruptura amb Telecinco, Ylenia sí que ha deixat entreveure que s'ha tornat a veure superada per la pressió que sentia en els programes de cor de la cadena. D'aquí la necessitat de «reiniciar» i canviar d'aires. «Estic apartada de la realitat, visc al meu petit món, hi ha coses que em saturen i de vegades necessito reiniciar. No faig moltes activitats perquè en plena pandèmia i confinats, no faig moltes», ha assegurat també en el seu primer dia de treball.

A més, podrien existir altres qüestions de fons com les seves anades i vingudes amb la cadena, i el seu actual fitxatge per la competència. I és que, també, cal assenyalar que l'exconcursant de Telecinco a partir d'ara treballarà per a una emissora d'Atresmedia', i per això és més que probable que els dos llocs de treball fossin incompatibles.