Logo Catalunya Diari
Logo Catalunya Diari
Logo Instagram CatalunyaDiari
Logo Messenger
Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)

Belén Esteban incompleix en ple directe una promesa feta a la seva filla fa temps

La col·laboradora ha parlat de les dones de la seva vida
Andrea Janeiro passejant durant el seu 18è aniversari a Madrid (20 juliol 2017)
Belén Esteban ha tornat a parlar en directe de la seva filla, Andrea Janeiro | Catalunya Diari

Belén Esteban ha tret les ungles en més d'una ocasió quan en el plató de 'Sálvame' s'ha esmentat la seva filla, Andrea Janeiro: «Aquesta persona no vol que se l'esmenti» ha defensat per activa i per passiva. La filla de la col·laboradora i de Jesulín de Ubrique vol romandre en el més absolut anonimat i mantenir-se allunyada del focus mediàtic.

[predef]catalunya-diari-625[/predef]

No obstant això, mentre la televisiva salta a la jugular de qui gosi esmentar la seva filla, poc s'aplica a ella mateixa la promesa que un dia li va fer a Andrea. En més d'una ocasió ha estat la mateixa Belén Esteban la que ha tret a la palestra a la seva filla, sempre anteposant-se amb la frase: «És que no puc parlar...» per a segons després acabar parlant. Dilluns passat 8 de març, Belén Esteban va tornar a parlar de la seva filla en el plató de ‘Sálvame’ sense necessitat d'haver estat provocada prèviament.

Belén Esteban trenca de nou la promesa realitzada a la seva filla

El dilluns 8 de març se celebrava el Dia Internacional de la Dona i des del plató de ‘Sálvame’ van reivindicar el paper de la dona en la societat. Durant l'espai ‘Con M de Mujer’, Carlota Corredera i Geles Hornedo van aportar la mirada feminista de la tarda i Belén Esteban va voler aprofitar l'ocasió per a fer un homenatge a les dues dones més importants de la seva vida: la seva filla i la seva mare.


La col·laboradora no ha dubtat a presumir d'Andrea Janeiro públicament encara que amb això hagi trencat, una vegada més, la promesa que un dia li va fer de no parlar d'ella en televisió ni en cap mitjà de comunicació. Pel que sembla, Belén Esteban va considerar que l'ocasió ho mereixia i li va enviar un preciós missatge parlant clar sobre Andrea Janeiro.

«Jo tinc una nena de 21 anys i al·lucino amb ella i amb el que vol en la vida, la qual cosa vol ser. Té clar el que és el feminisme, té clar les explicacions que et dóna, i des de petita. Jo, quan ella parla, em quedo molt impactada, perquè amb aquesta edat no tenia tot tan, tan clar» començava dient mentre es mostrava orgullosa.

Carlota Corredera va escoltar amb atenció les paraules de Belén Esteban i va confessar que té «fe cega en les nenes d'avui», al que la col·laboradora va contestar: «Jo també».

Un missatge d'agraïment a la seva mare

María del Carmen Menéndez, mare de Belén Esteban, també va tenir el seu moment en el programa. La col·laboradora va voler enviar-li un missatge a la seva progenitora per a donar-li les gràcies per tot el que ha fet per ella durant tot aquest temps i deixar clar el paper que ha jugat en la seva vida.

«A la nostra generació i a les generacions com les de la meva  mare i la meva àvia, GRÀCIES. Gràcies per cuidar dels vostres fills, per treballar, per portar una casa i per tot. MAMÀ, gràcies per tot el que m'has ensenyat, la qual cosa has fet, ets un referent per a mi» deia Belén enviant-li un petó a la seva mare.

La doble vara de mesurar de Belén Esteban

Fa anys que la col·laboradora va explicar en televisió que la seva filla va enviar un comunicat on deixava clar que volia ser un personatge anònim i que no volia ser mencionada en cap plató. Belén Esteban va defensar la petició de la seva filla i, mentre alguns companys respecten a Andrea, és la seva pròpia mare la que acaba traient-la a relluir.

Gràcies a ella sabem que viu i estudia a Londres i que el món de darrere de les càmeres l'apassiona. Va ser Andrea la que va exercir d'ajudant de cambra quan Belén retransmetia des de la seva casa a causa del confinament, interactuant a vegades amb les bromes de Jorge Javier. Ara també sabem que la jove està molt conscienciada amb el moviment feminista i que té uns ideals molt ferms.