Jorge Javier Vázquez durant una gala de 'Supervivientes' el 27 de febrer de 2020

La foto sense roba de Jorge Javier per anunciar 'SV' que sorprèn: «És Photoshop»

El presentador del format ha causat impacte a les xarxes socials


La nova edició de 'Supervivientes', que tindrà a Jorge Javier Vázquez com a presentador, està a punt d'arribar a Telecinco. Així, es preveu que sigui l'encarregada d'ocupar el buit que deixi a la graella 'La Isla de las Tentaciones' quan arribi a la seva fi.

Tan imminent és l'arribada de l'esperat 'reality' que la cadena ja ha optat per llançar el vídeo promocional. En ell apareixen els quatre rostres que hi treballaran, com són Lara Álvarez, Carlos Sobera, Jordi González i el citat Vázquez. I ha estat precisament aquest últim el que ha aconseguit tot el protagonisme, ja que les xarxes han 'cremat' en veure a aquest en banyador. És més, molts internautes no han pogut evitar fer broma al respecte.

? ÉS GRATIS: Encara no ens segueixes a l'INSTAGRAM del Catalunya Diari? Clica aquí, t'hi esperem.

El vídeo promocional de 'Supervivientes'

Aquesta setmana ha sigut quan Telecinco ha començat a anunciar la pròxima emissió de 'Supervivientes', i ho ha fet tant en la cadena com en les seves xarxes socials mitjançant l'habitual vídeo promocional. Un vídeo que a Twitter s'ha acompanyat del següent missatge: «Ja és oficial. Comença el compte enrere per 'Supervivents 2021'. Pròximament, gran estrena».

En altres ocasions, els presentadors del format havien aparegut vestits com Indiana Jones, per exemple, però, en aquest cas, s'ha optat perquè vinguin a imitar els protagonistes de la sèrie 'Els Vigilants de la Platja'. Així, Lara Álvarez ha aparegut com Pamela Anderson, però molt més guerrera, ja que, fins i tot, apareix fent surf. Jordi González ha preferit quedar-se atalaiant el mar amb els prismàtics, mentre que Carlos Sobera apareix tirant-se de l'helicòpter com els concursants del 'reality'.

I Jorge Javier Vázquez és el David Hasselhoff de l'edició. Així, apareix en banyador i amb el tors a l'aire, corrent per la platja i fins i tot muntant en moto d'aigua. Tot ho fa deixant constància del que presumeix últimament: que està tonificant el seu cos i, especialment, el seu ventre.


La conya en xarxes pel tors nu de Vázquez

Des que va començar a emetre's la promoció de 'Supervivientes', no es parla de res més entre els seus seguidors, concretament, es comenta més el 'nu' del presentador. Així, són molts els internautes que es burlen d'ell mateix, entre altres coses, perquè no es creuen que realment sigui el seu cos. Creuen que ha sigut retocat, i això sense passar per alt a altres que opinen que no té figura de la qual presumir. D'aquesta manera ho manifesten a les xarxes amb missatges com aquests:

  • «La 'promo' genial. Lara espectacular, Carlos i Jordi genials, però, el presentador lluint sacsons?».
  • «Uhhhh 'mamma', els 'pechitos' de 'Jorgito'».
  • «No cal el gripau a la moto d'aigua».
  • «El senyoret, és clar, sense samarreta per presumir de cos quan...».
  • «Jorge Javier no té aquest cos ni en somnis».
  • «Això de Jorge és pur Photoshop».


Els concursants de 'Supervivientes'

Des de fa setmanes s'han conegut els noms d'alguns dels famosos que participaran en l'edició 2021 d'aquest 'reality'. Així, filtracions de diversos mitjans, han vingut a assenyalar que aniran a Hondures des de Rafael Amargo fins a Maite Galdeano, passant per Kiko Matamoros. Això sense oblidar Adara Molinero, Gianmarco, el xicot d'Anabel Pantoja (Omar Sánchez), Efrén Reyero, Paco Porras, La Húngara i, fins i tot, Canales Rivera i Cynthia Martínez, entre altres.

No obstant això, en les últimes hores, després que Kiko Rivera manifestés que havia rebutjat l'oferta que se li havia fet, ha sonat un altre nom amb força. Es tracta d'algú de la seva família que sempre ha estat allunyat de la premsa i que ha preferit mantenir en privat la seva vida. Ens estem referint a l'oncle d'aquest, Agustín Pantoja. Tanmateix, caldrà esperar que Telecinco, a poc a poc, vagi confirmant de forma oficial el nom dels concursants.