La infanta Helena arribant a l'enterrament de Pilar de Borbó

La infanta Helena, tocada per la segona dosi de la vacuna del coronavirus

La filla gran del rei emèrit ha intentat esquivar la premsa per evitar parlar sobre la polèmica de la vacuna del coronavirus

Les infantes Helena i Cristina estan en el punt de mira per haver-se vacunat contra la Covid-19 a Abu Dhabi. La filla gran del rei emèrit ha tornat a la capital espanyola i no ha volgut parlar amb la premsa. De fet, sent conscient de les crítiques que ha rebut a les xarxes socials i als mitjans de comunicació, ha canviat la seva rutina per evitar el focus mediàtic. Així doncs, en comptes de dirigir-se al seu lloc de treball fent-se visible a la part davantera del seu vehicle, ho ha fet des dels seients de darrere. 

Els fotògrafs de la premsa rosa que es trobaven davant les portes de la Fundació Mapfre, on treballa la infanta Helena, han pogut apreciar com s'amagava a la part posterior del vehicle amb l'objectiu que ningú pogués veure-la. Per tant, Helena ha volgut passar desapercebuda i ha sortit ràpidament del vehicle i s'ha dirigit amb el cap baix cap a les portes de Mapfre.

Les infantes han estat vacunades amb la segona dosi de la vacuna Covid? 

Es rumoreja que les infantes Helena i Cristina podrien haver rebut la segona dosi de la vacuna del coronavirus a Espanya. Cal recordar que les infantes van estar una setmana als Emirats Àrabs Units, i es recomana rebre la segona dosi quan han passat quinze dies des de la primera dosi. Així doncs, ara que ja han passat quinze dies, haurien de rebre la segona dosi a Espanya.   

Malgrat tot, la infanta Helena no ha volgut fer cap comunicat sobre aquest assumpte i, per tant, haurem de continuar amb el dubte. 

La infanta Helena parla després de la seva polèmica vacunació a Abu Dhabi

D'altra banda, la infanta Helena va confirmar a través d'un missatge de WhatsApp que va vacunar-se amb la infanta Cristina quan van viatjar a Abu Dhabi per visitar al rei emèrit Joan Carles I

Helena de Borbó afirmava en el seu moment que tant ella com la seva germana van prendre aquesta decisió «amb l'objectiu de tenir un passaport sanitari que els permetés anar a visitar regularment al seu pare. Se'ns va oferir la possibilitat de vacunar-nos, i vam accedir», va confessar la filla gran del rei emèrit, qui es va mudar als Emirats Àrabs a l'agost de l'any 2020 després dels escàndols financers que van sortir a la llum.

«Si no fos per aquesta circumstància hauríem accedit al nostre torn de vacunació a Espanya, quan ens hagués correspost», afegia Helena en el comunicat enviat als mitjans de comunicació.