Javian, Manu Tenorio i Verónica Romero arribant a l'enterrament d'Àlex Casademunt

Els concursants d''Operación Triunfo', enfrontats: no perdonen el que ha fet Javián

Javián i Verónica Romero decideixen parlar sobre Àlex Casademunt a 'Sálvame' i a 'Viva la vida'

Arran de la mort d'Àlex Casademunt, els seus companys de la primera edició d''Operación Triunfo 1' van reunir-se a Mataró per acomiadar-se del cantant. Encara que tots es van mostrar molt dolguts, companys com David Bustamante no van poder evitar plorar a llàgrima viva. Ara bé, per respecte a la figura de Casademunt, es va decidir guardar silenci i no donar detalls als periodistes, que han tractat amb molta delicadesa aquest assumpte i s'han mostrat molt propers als familiars i amics del català.

No obstant això, Javián, sabent l'afecte que tenia el seu amic Àlex per 'Sálvame', sí que ha decidit parlar amb el programa de Telecinco. Primer ho va fer el dia del funeral, que va decidir entrar en directe per respondre a totes les preguntes del programa. A més, ho va fer acompanyat de Marta López, que també va ser molt bona amiga del difunt cantant. 

Per si no n'hi hagués prou, Javián ha comparegut aquest dimarts al plató de 'Sálvame' per parlar sobre el seu amic Casademunt. A més, ha manifestat que molts dels seus companys d''OT' no estan d'acord amb el fet que aparegui en diferents platós de televisió per parlar d'Àlex Casademunt.


No obstant això, Javián ha assegurat que és necessari parlar del seu amic a la televisió perquè és on es va donar a conèixer com a cantant i després com a presentador i col·laborador de diversos programes.

Javián no ha estat l'únic perjudicat

El mateix Javián ha explicat que no ha estat l'únic concursant que s'ha hagut d'enfrontar als seus companys. La seva amiga Verónica Romero, que va tenir un vincle molt afectiu amb Àlex Casademunt, també va decidir concedir una entrevista per al programa 'Viva la vida', en què va explicar com havia estat la seva relació amb el cantant. Recordem que van mantenir un curt romanç en silenci, però que amb el pas del temps van decidir confirmar.

Tot i això, la família Casademunt agraeix que no s'expliquin certs detalls sobre la vida d'Àlex en els mitjans de comunicació. Per altra banda, hi ha concursants d''OT 1' que han jugat un paper molt més discret: Mireia, Naïm Thomas o Joan Camus han guardat silenci i s'han limitat a mostrar el seu condol a través de les xarxes socials.