Ana Obregón amb un mig somriure.

Antonio Montero revela quant valen les fotos del bebè d'Ana Obregón

Antonio Montero revela el que tots es pregunten

La nova maternitat d'Ana Obregón als 68 anys ha aconseguit fer la volta al món. No hi ha cap mitjà de comunicació o periodista que no s'hi hagi pronunciat. L'últim a donar una mica de llum al tema ha estat Antonio Montero.

El veterà periodista porta tota una vida dedicada a la crònica social del nostre país. Antonio Montero és un dels grans paparazzis de les últimes dècades i les seves paraules mai no deixen indiferent ningú.

El paparazzi té molt clar el preu que la revista Hola! pot desemborsar Ana Obregón per les fotos del seu nou nadó. En l'última aparició televisiva, Antonio revela el dineral que Ana podria guanyar amb l'exclusiva del nadó.

Recordem que estem parlant d'unes de les exclusives que han tingut més impacte i repercussió en els darrers anys, i que ha aconseguit traspassar fronteres.

Antonio Montero revela el preu de l'exclusiva

Ha estat l'exclusiva de l'any, d'això no n'hi ha ni el més petit dels dubtes. Des que dimecres passat vam veure les fotografies d'Ana Obregón sortint de l'hospital amb un nadó als braços el món es va paralitzar. La presentadora es convertia en mare als 68 anys per gestació subrogada.

Primer pla d'Antonio Montero a 'Sálvame'
Antonio Montero revela el dineral que Ana podria guanyar | Telecinco

Això obria tot un debat als platós de televisió, mitjans de comunicació i fins i tot al Congrés. Des de llavors, el debat continua obert. Però si hi ha alguna cosa que tothom s'ha preguntat és com s'hauria produït aquesta exclusiva.

Fins on sabem Ana Obregón no tenia intenció de fer-ho públic, però la revista Hola! s'avançava i es publicava l'exclusiva. Ara, són molts els periodistes experts en matèria els que n'han opinat.

S'ha especulat molt sobre si serien unes fotos pactades o veritablement es tracta d'una exclusiva per part de l'agència de notícies. Antonio Montero reapareixia a TVE aquest cap de setmana per donar la seva opinió sobre el tema:

«Si ella no hagués volgut que això es fes, no s'hagués fet. Ana ho està controlant absolutament tot. He felicitat els meus companys, perquè és una exclusiva d'un nivell, em sembla espectacular», comentava el periodista.

Però això no quedava només aquí, el marit de Marisa Martín-Blázquez va fer el gran pas i va revelar el pasturatge que Ana Obregón podria demanar per l'exclusiva del nadó.

El periodista, sense por de mullar-se, va aclarir que la presentadora podria haver demanat fins a «un milió d'euros» per una exclusiva del calibre:

«Jo li hauria demanat un milió d'euros. És una notícia que ha fet la volta al món, i Hola és impossible que es quedés sense això», revelava.

Això només acaba de començar

Segons apunta Antonio Montero, «això només acaba de començar». L'expectació que hi ha aquest dimecres és màxima. Les especulacions estan sobre la taula, potser estiguem a punt de veure una exclusiva d'Ana Obregón al costat de la petita.

Ana Obregón amb un somriure
Ana Obregón podria protagonitzar la propera portada amb la filla | Europa Press

El periodista afirma que encara hi ha molt a veure i, sobretot, a comentar. Això també explicaria l'hermetisme amb què la presentadora ho està portant tot.

Només s'ha pronunciat a través d'una publicació on afirmava que «ja mai no tornaré a estar sola. He tornat a viure». Tot apunta que dimecres que ve tornarem a veure l'Ana a la portada d' Hola! parlant en exclusiva.