Primer pla d'Antonio Montero

Antonio Montero truca a la seva exdona i li confessa que ho perdrà tot per Rociíto

Antonio Montero ha tornat a ser el centre d'atenció

Antonio Montero s'ha convertit, una vegada més, en el centre de totes les crítiques. El col·laborador de Sálvame li ha explicat a Marisa Martín Blázquez que està a punt de perdre-ho tot per culpa de l'última intervenció televisiva de Rociíto.

El passat dijous 16 de juny, els subscriptors de Mitele Plus ja van poder gaudir de les dues primeres entregues d'En el nombre de Rocío, l'última sèrie documental de Rocío Carrasco en què revela tota la veritat sobre la mala relació que manté amb els seus familiars més mediàtics.

Imatge d'Antonio Montero seriós.
Antonio Montero dona la seva opinió i revoluciona el plató de 'Sálvame'. | GTRES

Però, hores abans d'aquesta esperada estrena audiovisual, que es va produir el divendres 17 de juny al DeluxeAntonio Montero es va guanyar les crítiques dels seus companys i de part de l'audiència de Sálvame en fer pública la seva opinió en relació amb els conflictes d'aquest conegut clan.

Antonio Montero fica la pota amb Rocío Carrasco

Antonio Montero no esperava que la seva opinió anés a aixecar tant d'enrenou. Durant el programa d'aquest dijous, Sálvame va emetre els primers deu minuts de la nova sèrie documental de Rociíto.

Abans de veure les primeres declaracions de la televisiva, els col·laboradors del format van decidir compartir les seves impressions. Però, sens dubte, l'opinió que va cridar més l'atenció va ser la del paparazzi.

Imatge promocional de la nova docusèrie de Rocío Carrasco
Antonio Montero comenta els primers minuts d''En el nombre de Rocío'. | Mediaset
 

La parella sentimental de Marisa Martín Blázquez no va tenir cap problema per posicionar-se, de certa manera, del costat dels Jurado-Mohedano. I és que, per a Antonio Montero, el testimoni de Rocío només és una versió i no la veritat absoluta.

«Per tot hi ha versions, a l'evangeli diu: 'pels seus actes el coneixereu'. El fet que cadascú parli i es retracti està molt bé perquè, ja que és una família mediàtica, la gent té tot el dret a saber», va començar explicant el tertulià.

«La veritat es forja a força de versions», va aclarir a continuació. Tot just escoltar aquestes paraules, Carmen Borrego va decidir sortir a defensar la seva amiga. «Però hi ha versions amb proves i sense proves, que no és el mateix».

«El que explicarà és la seva versió, no la realitat. És la seva versió, amb els seus papers i les seves proves. I m'alegro perquè la gent mereix tenir la versió de Rocío Carrasco», va assegurar.

Va ser llavors quan Kiko Hernández li va preguntar a Antonio Montero si considerava que la veritat era el que estava explicant la família. «Per descomptat que no. Per això dic, que la gent que no és idiota, quan es vegi a tothom trauran les seves conclusions», va respondre el fotògraf.

Fotomuntatge de Terelu Campos i Carmen Borrego.
Les germanes Campos surten a defensar la seva amiga. | CatalunyaDiari
 

Com la seva germana, Terelu Campos va voler donar un cop de mà a Carrasco. La presentadora va destacar que «si jo tinc una versió i tu en tens una altra i tu la teva la tens documentada, la teva versió té més pes que la meva».

Després de veure els primers 10 minuts d'aquesta producció audiovisual, Antonio Montero va tornar a la càrrega i va assegurar que «la família sí que li ha allargat la mà algunes vegades». «Sí, al coll», van assegurar a l'uníson Kiko Jiménez i Kiko Hernández.

Les xarxes socials carreguen contra Antonio Montero

Com es podia esperar, aquestes polèmiques paraules no han passat desapercebudes per als usuaris de les xarxes socials, que no van trigar a atacar amb duresa Antonio Montero.

«Antonio Montero dient que moltes vegades la família 'ha allargat la mà a Rocío'… Cada vegada que obre la boca aquest home és per dir una burrada darrere l'altra. Quin rebuig que em produeix», va escriure un seguidor al seu compte de Twitter.

«Per la ciència, les hipòtesis són hipòtesis fins que es contrasten i es proven. Si Rocío aporta proves del que diu, deixa de ser una versió i es converteix en Veritat. Encara que no t'agradi», va assegurar una altra fan del programa.