Jorge javier Vázquez en un plató de televisió

Jorge Javier Vázquez envia un missatge al seu ex i confessa els seus sentiments

El presentador s'ha sincerat

Si hi ha un presentador que ha durat anys al punt més àlgid de la televisió, sens dubte aquest és Jorge Javier Vázquez . Centrat en la seva obra de teatre, el presentador segueix cridant l'atenció pel seu treball a 'Sálvame' . Però el català, lluny d'aquesta professionalitat que tant el caracteritza, també té sentiments.

Jorge Javier s'ha sincerat i ha explicat coses de la seva vida sentimental que mai no havia fet públiques. Algunes de les seves declaracions han deixat els seus seguidors de pedra.

Jorge Javier, un home sentimental

Lluny del que pugui semblar quan s'encenen les càmeres, Jorge Javier és una les persones més sentimentals que hi ha al món rosa. Fart de la professionalitat i serietat que comporta un treball com el presentador de Telecinco, s'ha confessat. I ho ha fet parlant dels seus sentiments amorosos i del que va suposar tenir una relació de més de 10 anys.

«Tinc només dos ex, i amb el darrer he arribat a un nivell molt més que de família. No s'ha acabat l'amor, no podíem estar junts perquè crec que amb els anys et tornes una mica company de pis. Però no sé si és un símptoma d'immaduresa no acceptar que tot això passi», explica.

Jorge Javier Vázquez i la seva exparella
Jorge Javier Vázquez i la seva exparella, Paco | YOUTUBE:CADENAJUANJOVLOG

El presentador confessa que, per a ell, el més important és el sexe i que quan això falla mata fulminantment la relació. «El que mata tot és el sexe, el sexe és un dimoni perquè és allò que separa i trenca una relació. Al principi és efervescent i uneix molt, i de sobte es va espaiant cada cop més».

«Arriba un moment que ho fas perquè la societat t'ho diu, i el que et ve de gust és veure una sèrie amb la teva parella», admetia el presentador a 'Vanity Fair' . Jorge Javier ha confessat, a més, que més d'una vegada va arribar a sentir-se culpable per això.

Però el temps passa, i tot i que encara recorda la seva exparella amb qui va estar molt de temps sortint, Jorge Javier ha intentat refer la seva vida.

El nou amor de Jorge Javier Vázquez

El presentador assumeix que, després d'haver viscut dues experiències molt intenses a l'amor, veu molt negre el seu futur amorós. El seu treball i la seva edat són dos dels seus majors hàndicaps a l'hora de lligar.

«A mi no se m'acosta ningú, és com si fos una persona invisible. Hi té molt a veure l'edat, no sento que tingui 51 anys, però la gent sí que ho veu. He d'anar a un bar o una discoteca on hi hagi més joves a qui els agradin grans, em fa una mica de mandra», explica.

Tot i això, Jorge Javier no està trist. Ha sabut superar una etapa que a molts no els agradaria gens travessar: la solitud.

La solitud, l'etapa superada de Jorge Javier

Tot i el que pugui semblar per ser un dels presentadors amb més fama, Jorge Javier està sol. Així defensa ell l'etapa de solitud pel que fa a l'amor.

«Un ha de tenir la idea que potser no apareix ningú a la teva vida. I és molt sa, perquè esperar una parella produeix molta infelicitat. T'has d'aixecar cada matí sabent que estaràs sol, i això no ha de fer sentir tristesa», explica.

Tot i això, el presentador ha volgut deixar clar que no tot ho ha superat en aquesta vida. De fet, amb tot el dolor que li provoca, s'ha sincerat i ha parlat de la pitjor etapa sentimental de la seva vida.

La pitjor etapa de Jorge

El periodista no ha parlat de les seves relacions anteriors, sinó de la mort de la seva millor amiga, Mila Ximénez. Una gran patacada que Jorge Javier va intentar superar sense èxit. «Jo m'ho passava bé abans, crec que abans de la pandèmia i de la mort de Mila», explica.

Jorge Javier Vázquez plorant
Jorge Javier Vázquez tenia una estreta relació amb Mila Ximénez | Mediaset

«Acabo de travessar una crisi. La pandèmia ens ha afectat moltíssim, i per mi, la mort de Mila ha estat devastadora. Ha estat com quedar-te sense aquella lluentor que t'ofereix la vida. Aquest mes es compleix l'any i amb els anys, el millor és no enganyar-te», conclou.