Primer pla de Tania Llasera seriosa

Tania Llasera revela que va perdre dos bebès abans de tenir el seu fill

Tania Llasera s'ha obert amb els seus seguidors

Tania Llasera està al focus mediàtic en aquest moment. I és que ha llançat al mercat un nou llibre que porta titulat: Mujer tenía que ser... Para todas las que están hasta el coño. Obra que va escriure durant la pandèmia i que l'ha portat a confessar que va perdre dos bebès.

 

En concret, ha explicat que va patir dos avortaments que anys després continua sense haver aconseguit oblidar per la duresa de la situació.

Tania Llasera confessa les seves dures vivències relacionades amb la maternitat

La presentadora bilbaïna ha recollit al seu esmentat llibre molts pensaments i situacions que ha viscut respecte al treball, la conciliació familiar i la llibertat. I, com hem indicat, també parla de la maternitat.

Actualment té dos fills amb Gonzalo Vilar, José Bowie i Lucía Lennox, que són el pilar de la seva vida. Està feliç i encantada per tenir-los, però el pas fins a aconseguir ser mare no va ser gens fàcil, tot al contrari.

En el seu últim treball ha explicat que abans de tenir els seus petits va patir dos avortaments. I sobre aquest tràgic episodi, que li va passar fa vuit anys, ara ha parlat en una entrevista per a ABC. Així, ha explicat: «La recerca de ser mare i perdre dos petits abans de ser-ho, tot aquell moment va ser molt dur».

«Ara ho puc parlar sense plorar, però continua sent molt trist».

En aquest punt, ha parlat sobre les dones que han passat per una cosa semblant, ja que han de fer front al silenci. Ha manifestat: «D'això no se'n parla i està estigmatitzat. M'alegro d'il·luminar la gent que tingui morts perinatals, s'hauria de tractar de manera més natural».

Tania Llasera de perfil
Tania Llasera ha patit dues pèrdues importants en el seu procés de ser mare | Instagram

D'aquesta manera ha revelat un episodi realment tràgic de la seva vida que havia mantingut amagat fins ara. Situació que, malauradament, han tingut i han d'afrontar moltes dones a l'instant en què estan vivint la felicitat d'un embaràs.

Tania Llasera parla d'una altra de les preocupacions de la vida

L'excol·laboradora dels debats de GH VIP ens té acostumats a ser molt sincera. N'és una bona mostra la revelació que ha fet ara o quan va explicar que havia patit maltractament en una relació anterior. I ara ha descobert una mica més.

En efecte, a la citada entrevista, ha deixat de manifest tot el que ha patit per les crítiques i atacs que ha rebut per engreixar-se. En aquest sentit, ha afirmat amb rotunditat: «La gordofòbia existeix i es pot veure a les mirades quan entres en una botiga o quan menges. Amb aquests gestos t'enjudicien i et fan sentir fatal».

«No entenc que algú aliè a tu hagi d'opinar del teu cos. Cal deixar que cadascú visqui la seva vida».

Tania Llasera posant
Tania Llasera ha deixat clar que està farta de les crítiques pel seu pes | Instagram

Tania ha explicat que ella està a gust amb la seva imatge actual i que és sana, que és el més important. I això l'ha portat a exposar que «el que defenso és que deixin de jutjar per bé o per mal, la salut, veure's bé i acceptar-se».

Així mateix, ha llançat un missatge per a totes les dones que per no tenir una silueta 90-60-90 estan rebent atacs públics. A elles els ha dirigit aquestes paraules: «Les xarxes socials no són la vida real. Els diria que apaguin el mòbil i estiguin una setmana sense ell».

«Que es dediquin a viure la vida, que gaudeixin del seu cos, que neden al mar, beguin, ballin. El que és ideal és viure».

▶️ Núria Tomás zanja los rumores sobre sus intenciones con Gerard Piqué