Primer pla de Chelo García-Cortés amb el rostre seriós

Chelo García-Cortés admet els pitjors presagis sobre el seu estat

Chelo García-Cortés sabia el que passaria

Sens dubte, Sálvame està en ratxa amb les caigudes. Després de l'aparatós accident de Belén Esteban, al cap de poques setmanes se sumava un altre, el de Chelo García-Cortés.

I és que només començar la Sálvame Fashion Week, la tertuliana relliscava i queia, recolzant el seu pes al braç esquerre en directe, com la seva amiga. En aquell mateix moment, traslladaven Chelo en ambulància a un hospital a causa dels dolors que sentia «en una mà».

Captura de 'Sálvame Fashion Week 2022'.
Chelo García-Cortés en el moment del seu accident. | Telecinco
 

Les proves que li van fer van determinar que Chelo García-Cortés s'havia trencat el radi. Així mateix ho confirmava Carmen Lomana a plató. «M'acaben de dir que estan enguixant Chelo i que s'ha trencat el radi», assenyalava l'empresària.

Més tard es coneixia que aquest trencament requeria una operació. Per això, uns dies després del succés, Chelo García-Cortés era sotmesa a una intervenció quirúrgica.

Chelo García-Cortés es recolza en algú que està passant pel mateix

Des del primer moment, Chelo García-Cortés sabia que l'assumpte era greu. D'aquesta manera, va confirmar els pitjors presagis quan va haver de ser operada d'urgència. Així mateix ho ha donat a conèixer a la xarxa social d'Instagram.

En aquest mateix post escrivia que la seva operació havia estat un èxit gràcies al doctor López Graña i al seu equip sanitari.

La veritat és que des que Chelo va patir aquesta tan aparatosa caiguda, no ha dubtat ni un segon a compartir el seu dia a dia a Instagram. En els últims dies, Chelo ha compartit la seva recuperació per aquesta coneguda xarxa social.

I és que la tertuliana desitja que els seus i els seguidors coneguin com avança el seu estat de salut. Al seu perfil d'Instagram ha penjat tant les fotos del seu trencament de radi, com imatges a rehabilitació.

Precisament, a les sessions de rehabilitació s'ha trobat amb una persona molt estimada. No només és un personatge molt proper a ella per la gran amistat que les uneix, sinó perquè totes dues estan passant pel mateix.

És a dir, es tracta de la mateixa Esteban. I és que Chelo García-Cortés es trobava amb ella al mateix centre sanitari que s'estan tractant totes dues. Una casualitat que la col·laboradora no dubtava a compartir amb tots els fans.

I és que tot indica que totes dues estan juntes a les sessions de rehabilitació. El fet de tractar-se juntes les motivarà a aconseguir recuperar-se dels seus trencaments respectius.

Chelo García-Cortés, acompanyada pels seus éssers estimats

De mica en mica, Chelo García-Cortés aconsegueix recuperar-se de la seva aparatosa caiguda. A més, estar acompanyada de Belén en aquests durs moments l'ajuda a continuar endavant amb el tractament.

També li va bé tot el suport que està rebent últimament a Instagram. I és que a cada instantània que publica en relació amb el seu trencament, els seus seguidors no dubten a llançar-li missatges d'ànim.

Chelo García-Cortés en un plató de televisió
Chelo García-Cortés se sent molt agraïda per tot el suport que ha rebut a les xarxes socials. | GTRES
 

El cantant Omar Montes era un dels primers a expressar el seu suport. «Tu pots amb tot, tresor meu». A aquest missatge se li sumaven els d'altres personatges, com Cristina Cifuentes. «Pobre! T'envio una abraçada enorme», escrivia la política.

Sens dubte, Chelo García-Cortés necessita ara més que mai l'afecte de tots els seus. Segur que aconsegueix superar aquest cop dur gràcies al suport de Belén i els seus éssers estimats.