Antonio David Flores amb posat seriós

Antonio David Flores, enxampat per la seva filla, ja no pot amagar què ha passat

La relació entre Antonio David i la seva filla està més tensa que mai per aquest últim moviment

Antonio David Flores torna a ser el protagonista de la premsa i aquesta vegada són els professionals del món rosa els que asseguren que ho ha fet expressament. L'exguàrdia civil està en alerta amb l'estrena del segon documental de la seva exdona i això el porta a fer coses sense sentit. Per això, el seu últim moviment no ha agradat gens a la seva filla, Rocío Flores.

La noia se n'ha assabentat per la premsa i no pel seu propi pare. Les coses entre pare i filla estan pitjor que mai…

Antonio David Flores, enxampat

Ara que la filla de 'La más grande' torna a la televisió amb l'estrena d'un nou documental, Antonio David Flores està alerta. No és la primera vegada que assegura que veurà tots els capítols i que contraatacarà als jutjats.

Potser ha estat la por la que ha fet que Antonio David fes un pas que no ha agradat gens a Rocío Flores. La jove s'ha assabentat per la premsa i no pel seu pare, i està molt decebuda.

Muntatge Antonio David Flores amb Rocío Flores
Rocío Flores s'ha assabentat per la premsa de l'últim moviment d'Antonio David. | CatalunyaDiari

 

L'última estratègia d'Antonio David

Fa tan sols dos dies, Antonio David Flores era protagonista amb la seva actual parella, Marta Riesco, de la portada de la revista Diez Minutos. Aquesta hi incloïa un extens reportatge fotogràfic en què es veu la parella comprar menjar i repartir-lo als més necessitats.

Una estratègia que, durant unes hores, va fer que la imatge que Antonio David té entre l'opinió pública se suavitzés. Però aquesta imatge s'ha esfumat com l'escuma, almenys, per a Rocío Flores.

La jove, segons asseguren diversos mitjans de comunicació, s'ha assabentat que aquesta portada ha estat pactada. Una bossa mig buida d'aliments que la parella lliurava a un captaire no ha estat res més que una estratègia per fer parlar.

Antonio David Flores i Marta Riesco
Antonio David Flores i Marta Riesco repartint menjar. | Europa Press
 

El pitjor és que podria no haver estat Antonio David, sinó Marta Riesco, l'artífex de tot això. Fa setmanes que apareix molt poc a la televisió, i la reportera no està disposada que li treguin el protagonisme al món rosa.

Una cosa que, per cert, no està agradant gens a Rocío Flores. La jove no vol posar més llenya al foc, s'estima el seu pare per sobre de tot. Però l'escassa defensa de la jove a la reportera a Ya son las ocho no ha fet més que alimentar els rumors.

La filla d'Antonio David no suporta Marta Riesco

Després que Antonio David ho deixés amb Olga Moreno, una segona mare per a Rocío Flores, la jove no vol més dones a casa. Se'n va assabentar en ple directe que Marta Riesco era la nova parella del seu pare i, tot i que va saber reaccionar, no li va fer gens de gràcia.

Rocío domina bé les càmeres després de tants anys i mai faria una cosa que afectés el seu pare. Però la seva manera d'actuar és molt diferent quan s'apaguen els focus i diversos rumors asseguren que entre pare i filla les coses no van bé. Ara que Rocío s'ha assabentat de l'última estratègia de Marta i Antonio David, la noia podria prendre una decisió definitiva: apartar-se'n.

Primer pla de Rocío Flores
Rocío Flores està farta que tothom li menteixi. | GTRES
 

Mentrestant, Marta està centrada a llançar la  seva carrera professional i ha estrenat el seu propi programa. I ho ha fet a Instagram on, cada setmana, penjarà un vídeo entrevistant personatges de gran índole. La jove sembla que no està gaire afectada pel que està passant al voltant de la seva parella…