Primer pla de Kiko Hernández.

Kiko Hernández revela la seva estratègia per salvar 'Sálvame'

Kiko Hernández és al punt de mira

Una autèntica guerra s'ha iniciat a Sálvame, i més tenint en compte la desesperació dels col·laboradors per destacar i aixecar audiències.

Així, cadascú intenta cridar l'atenció a la seva manera, i sembla que Kiko Hernández ha decidit fer-ho convertint-se en el dolent de la pel·lícula.

Fa poc, el tertulià acusava la seva gran amiga Carmen Borrego d'haver-lo «posat a parir» després de la topada que protagonitzava amb Lydia Lozano.

Kiko Hernández i Lydia Lozano abraçats a plató
Kiko Hernández i Lydia Lozano tenen una gran amistat | REDES SOCIALES

Hernández es passava de la ratlla traient a la llum que la seva companya li havia confessat que li feia mandra anar al funeral de Jesús Mariñas.

Això, mentre davant de les càmeres Lydia assegurava que li volia molt i que no podia faltar a l'hora de donar-li l'últim adeu.

Unes paraules que, segons Kiko, resultaven falses. «Molt boniques les paraules que has dit, m'han agradat molt, però aquí vas dir que et feia molta mandra anar al funeral», li retreia el col·laborador.

Kiko Hernández en un directe de Sálvame.
Kiko Hernández, acusat de vendre companys per generar polèmica | Telecinco

Això provocava un autèntic caos en plató, ja que Lydia acabava sentint-se atacada. «Cada dia que passo aquí és que us veig més allunyats, tracteu com una merda. És com ho comptes. És necessari explicar-ho?», deia trencant a plorar.

«És necessari perquè a la nòmina també hi va això des de fa 13 anys. Tu ahir t'acostes al director i li dius"quina mandra em fa". Jo si vaig a un lloc no em sentiràs dir que quin avorriment», replicava Hernández impassible.

Captura de Sálvame
Kiko està disposat a fer qualsevol cosa per millorar l'audiència | Mediaset

Acostumat a no mossegar-se la llengua, Kiko també la prenia amb la resta de les seves companyes. «Em vas posar a parir amb Carmen Alcayde quan jo vaig anar darrere de Lydia», li reclamava el tertulià a Carmen Borrego.

«Jo no t'he criticat amb Carmen Alcayde», defensava ella. Tot i que reconeixia que «no li havia agradat gens l'actitud que va tenir amb Lydia Lozano».

Kiko Hernández, el 'dolent de la pel·lícula' a Sálvame

Hernández, negant-se a cedir insistia que «la maldat és el comentari que va fer Lydia Lozano sobre Jesús Mariñas al seu funeral».

«La maldat és explicar-ho com ho vas explicar tu, jo ahir et vaig posar verd des de casa meva», carregava contra ell Gema López.

Pot ser que aquesta actitud del tertulià no agradés gens les companyes de programa, però va servir per mantenir enganxats els espectadors, que fins i tot arribaven a demanar el seu acomiadament.

Primer pla de Kiko Hernández.
Kiko Hernández rep el suport dels espectadors, però també rep crítiques | GTRES

Això es va traduir en èxit d'audiència amb 1.260.000 espectadors pendents del televisor.

La mateixa María Patiño començava el programa assegurant que «la maldat funciona». «Ahir vau pujar a un 12% eh», informava la presentadora.

«Es tracta d'això, és que si no no estaríem aquí. Tu estaries a casa teva i jo a la meva. Es tracta de fer un programa de televisió malgrat que hi ha gent que no ho entén com la meva amiga Carmen Alcayde que parla de 'món perfecte'», comentava orgullós Hernández.

«Saps què passa, que fa 13 anys que fem el mateix», intentava justificar-se. «M'és igual el que t'agradi a tu. A mi m'importa el que li agradi al públic i ahir vam batre rècord», sentenciava.

▶️ El sueldo de los presentadores de TV más famosos de España

«Potser si no tinguéssim aquest punt de maldat faríem vuit anys a casa nostra menjant-nos els mocs», prosseguia. «Doncs per això, hi ha d'haver un dolent i et toca a tu, així que ja està», coincidien la resta de col·laboradors.

Aquesta no és la primera vegada que Kiko rep crítiques per aquest tipus de comportaments. «És indignant que deixin aquest senyor humiliar qui vulgui», comentaven a les xarxes. «Kiko Hernández necessita apagar per brillar», l'acusaven.