Cayetano Rivera

Cayetano Rivera ja no pot amagar més la baralla que capgira casa seva

La situació entre germans s'ha deteriorat molt en els últims mesos

Cayetano Rivera i els seus germans no estan passant per la seva millor època. Des que Kiko i Fran es pronunciessin sobre la mare de l'altre, les coses només han anat a pitjor. El conflicte entre germans no para de fer-se cada cop més gran.

Les mares, al centre del conflicte familiar

Cayetano, Fran i Kiko no aconsegueixen posar-se d'acord. El primogènit de Carmina Ordoñez no entén que el marit d'Irene Rosales defensi tant la seva mare després de tot el que li ha fet Isabel Pantoja.

Pel DJ la seva relació amb el seu germà gran sembla que s'ha acabat i de la pitjor manera possible. Amb Cayetano Rivera tot apunta que la cosa no passarà a grans.

«Fran m'importa una merda. No iniciaré una guerra amb ell. Que sàpiga que ho faig per Cayetano, m'ho ha demanat i seguiré el seu consell», sentenciava recentment Kiko en una entrevista.

Fran Rivera i Kiko Rivera
Framcisco, Cayetano i Kiko posaven feliços fa un temps | Europa Press

Pel que sembla no vol que al marit d'Eva González l'afecti la disputa amb el gran dels germans, que és cosa de dos.

El seu altre germà, Julián Contreras, no ha quedat callat

Però no només Fran i Kiko han parlat sobre les seves picabaralles familiars. Ara, Julián Contreras s'ha pronunciat per primera vegada sobre aquest assumpte que afecta els seus germans grans.

La veritat és que la relació entre Cayetano Rivera, el marit de Lourdes Montes i Julián Contreras no és gens propera. Des que la seva mare va morir la relació entre aquest trio ha estat pràcticament nul·la i inexistent.

Julián Contreras.
Julián Contreras no té relació amb els toreros | GTRES

De fet, ja ha explicat diverses vegades que no hi ha un motiu concret que els hagi distanciat amb el pas dels anys. Els seus camins a la vida simplement han anat en direccions diferents.

Tot i això, Contreras està segur que els toreros estan orgullosos quan a ell li van bé les coses: «No tinc contacte amb ells, però estic segur que ells estan orgullosos i contents que a mi em vagi bé».

Una entrevista inesperada

Per primera vegada Julián ha parlat alt i clar en una exclusiva per a Sálvame. Hi ha confessat quina és la seva opinió sobre el que està passant amb el marit d'Irene Rosales i els destres. Ell considera que la relació no està trencada de manera definitiva, simplement es tracta «d'una baralla de germans» en què «es poden dir moltes coses».

Primer pla de Julián Contreras Jr. mirant a càmera amb el rostre seriós
Julián creu que hi haurà reconciliació | Cedida

A més, el fill menor de Carmina Ordóñez té clar que els mitjans de comunicació intenten treure partit a aquesta disputa familiar. El motiu és que les respostes de cadascun només fan que avivar encara més la flama.

«Imagino que això anirà pujant el volum en la mesura que un contesti l'altre. El següent serà pitjor que això», ha assenyalat a l'entrevista.

El germà de Cayetano Rivera també ha fet referència a les darreres declaracions que Kiko va abocar sobre la seva mare. Pel que fa a aquest assumpte, considera que no té gaire a dir.

Carmina Ordoñez asseguda en una butaca vermella
Carmina Ordoñez està present a la vida dels seus fills | Europa Press

«Les coses que diuen de la meva mare les diuen desconeguts, gent que és aliena al meu entorn més directe o el meu nucli més important. Ni tan sols és el familiar, és el que jo decideixo que m'importa», ha sentenciat.

▶️ Ana María Aldón confiesa que ya ha tomado una decisión definitiva

És clar que encara queda tema per a estones. I és que aquestes declaracions de Contreras arriben sense esperar-les. Qui sap quin serà el proper dels membres del clan que es pronunciï sobre aquest assumpte tan espinós que té els mitjans en suspens.