Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro rep fotos del bebè de Campanario i confirma la trista sospita

Víctor Janeiro sap que María José està preocupada

Víctor Janeiro, germà de Jesulín de Ubrique, va ser una de les cares més habituals de la premsa rosa, però va decidir canviar de vida. Fa molt de temps que no concedeix cap entrevista, està centrat en la carrera professional i prefereix estar lluny dels mitjans. La seva cunyada María José Campanario li ha demanat un favor i ell ho ha complert estrictament.

Víctor Janeiro sap que María José Campanario no vol que Hugo, el seu últim fill, es converteixi en objectiu dels periodistes. Ha rebutjat una exclusiva que podria ascendir als 100.000 euros perquè per a ella el més important és la privadesa del petit. L'odontòloga vol fer una vida tranquil·la i ja no se sent còmoda donant explicacions, per això pretén allunyar-se de la televisió.

Primer pla de María José Campanario
Víctor Janeiro vol tenir bona relació amb María José Campanario | Europa Press

Víctor sap que el problema de la seva cunyada no té solució, ja que cada cop hi ha més dades sobre la taula. Acaba de rebre unes fotos del nadó més important a la vida de María José: imatges de Julia quan era petita. La influencer ha compartit aquest material a les seves xarxes socials i hi ha molts mitjans que ho estan usant.

Víctor és conscient que Campanario ha intentat protegir Julia, el problema és que quan era bebè va posar amb ella a la revista ¡Hola!. Els espectadors se senten en la llibertat de parlar d'ella, malgrat que la jove no vol saber res de la petita pantalla. No deixa de protagonitzar escàndols i l'últim error que ha comès ha fet tremolar la família.

Julia Janeiro quan era petita
Víctor Janeiro ha vist fotos de la seva neboda Julia | Instagram

El germà de Jesulín ha col·laborat moltes vegades amb la premsa rosa i sap millor que ningú com funciona el negoci. Després de rebre les fotos de la Júlia de nadó s'ha adonat que el conflicte no pararà: no en deixaran de parlar. La germana d'Andreíta està lluitant pel seu anonimat, però el seu comportament li juga una mala passada.

Víctor Janeiro està molest pels rumors

Víctor sempre ha tingut una relació molt propera amb els periodistes, però des que María José Campanario va donar a llum Hugo ha canviat. Ja no vol parlar amb els reporters i a Telecinco han explicat el motiu: està dolgut pels rumors. Hi ha qui ha comentat que ell i la seva dona Beatriz Trapote han filtrat certes dades, fet que és completament fals.

Víctor Janeiro vestit de torero
Víctor Janeiro és un torero reconegut | GTRES

Janeiro sempre ha sospitat que la seva neboda Julia mai no seria una persona anònima i ara ho ha confirmat. Ha rebut les fotos que la influencer ha publicat, un record que ara està a la boca de les persones equivocades. Els seus detractors l'acusen de cridar l'atenció per tenir protagonisme a la pantalla petita.

El marit de Beatriz Trapote ajudarà la seva família en tot el que pugui, però ell també té els seus propis problemes. Algú ha publicat un vídeo d'un dels seus fills entrant a l'hospital amb María José i tenint un gest inadequat. El jove va treure el dit a un reporter, atreviment que Beatriz no va trigar a reprimir.

Víctor Janeiro respecta la decisió de la seva cunyada

En Víctor té clar què vol: gaudir dels seus fills i aconseguir que la seva dona sigui feliç. Beatriz és periodista, ha treballat a Telecinco i coneix el costat fosc del negoci, per això ha optat per apartar-se'n. És una persona humil i sempre contesta educadament els reporters, però mai no ha donat més informació de la necessària.

María José Campanario ha parlat amb el seu advocat i prendrà mesures contra tots els periodistes que no respectin la intimitat d'Hugo. No tolerarà que ningú no publiqui alguna fotografia o informació que vagi en contra dels interessos del nen. Amb ell pretén no cometre els mateixos errors que va tenir amb Julia, que està constantment al punt de mira.