Kiko Rivera amb ulleres

Kiko Rivera parla massa i confirma que la relació està trencada

Kiko Rivera ha reconegut públicament que ja no té contacte amb una persona de la seva família

Kiko Rivera té més conflictes que mai a l'àmbit familiar. Així, no es parla amb la seva mare ni amb Isa i ara, per si no n'hi hagués prou, tampoc amb un dels seus germans, amb Francisco. La relació amb aquest ha arribat a tal punt que el DJ no ha dubtat a manifestar que està definitivament trencada.

Ho ha deixat molt clar en una exclusiva que ha concedit, després d'una altra que el torero havia fet prèviament per a una revista del cor.

Kiko Rivera, allunyat del seu germà gran

El marit d'Irene Rosales i Francisco havien acostat postures fa uns mesos, després que el primer s'allunyés de la seva mare. No obstant això, quan aquesta va ser portada novament davant dels tribunals, el més gran dels Rivera va aprofitar per carregar contra la vídua del seu pare. La va atacar amb contundència i va arribar a manifestar que es mereixia tot el que li passés.

Això no va agradar gens a Kiko, que li va respondre indicant-li que la seva mare tampoc no era exemple. Unes declaracions que van acabar minant completament el contacte fraternal. Tant és així que el torero no va dubtar a concedir una entrevista per ¡Hola! en què va exposar: «Tots tenim un límit de perdons i oportunitats i el meu ja ha arribat».

A això va afegir: «Hi ha més coses que ens separen de les que ens uneixen, no passa res, s'ha intentat i no ha pogut ser. Això va de límits i jo he arribat al meu».

Primer pla del torero Fran Rivera amb samarreta blava i somrient
Fran Rivera va ser molt dur amb la mare de Kiko | GTRES

D'aquesta manera, el primogènit de Paquirri va deixar clar que trencava tota relació amb el DJ i aquest ha certificat la situació. Ha confirmat que el contacte entre tots dos ha desaparegut i que no és una cosa puntual. Ho ha fet parlant alt i clar en una exclusiva per a Lecturas.

En concret, ha explicat que abans que Francisco concedís una entrevista ja estaven completament distanciats. Ha dit: «La meva relació amb ell era nul·la Trenca el que ja està trencat!».

«El meu germà m'importa una merda. No vull saber res d'ell!».

Primer pla de Kiko Rivera
Kiko ha reconegut que la relació amb el seu germà està trencada del tot | GTRES

 

Kiko Rivera carrega sense contemplacions contra Francisco Rivera

El cosí d'Anabel Pantoja ha aprofitat aquesta exclusiva per carregar contra el marit de Lourdes Montes. I és que ha afirmat que «per ell no soc el seu germà. Pensa que la seva educació és millor i menysprea la meva».

«Ell és: "Em crec superior a tothom" Queda't amb la teva superioritat!».

Però aquí no ho ha quedat tot, perquè també ha volgut posar en dubte aquell d'una altra manera. Per aquest motiu ha explicat que «quan la meva mare va entrar a la presó, em va dir que volia entrar a la casa i emportar-se totes les coses del nostre pare. Aquest senyor tampoc no té cap tacte».

«Per què quan surti la meva mare de presó es formi la guerra mundial? No podia permetre això».

Fran Rivera i Kiko Rivera
Kiko Rivera ha exposat que no entrarà en guerra amb Francisco per Cayetano | Europa Press

Això sí, ha exposat que «no iniciaré una guerra amb ell, però que sàpiga que ho faig per Cayetano. M'ho ha demanat i seguiré el consell. Fran només mira per ell, tant li fa si el seu germà Cayetano ho passa malament o si la seva filla té bona relació amb mi».

▶️ Anabel Pantoja lleva a cabo su traición y Omar Sánchez reacciona para cambiarlo todo

És més, en aquesta ostentació de sinceritat ha deixat sobre la taula que Francisco també ha tingut conflictes amb el marit d'Eva González. Ha explicat que «han existit problemes entre ells. Ho sé perquè quedo sovint amb Cayetano i de Fran no parlem».