Primer pla d'Álex Casademunt, seriós.

La família d'Álex Casademunt, sense paraules en conèixer la decisió dels seus exs

El tertulià Víctor Sandoval s'uneix al grup Fórmula Abierta per rendir homenatge a la memòria d'Álex Casademunt

Més d'un any després que el cantant d'Operación Triunfo 1, Álex Casademunt, ens deixés tràgicament, el record segueix més viu que mai.

La primera edició d'aquest talent va unir per sempre les vides de 16 joves que tenien en comú la música i molts somnis per complir. Quan Álex va perdre la vida en un accident de trànsit el març del 2021, la família d'OT1 es va trencar per sempre.

Després de la fama de 'Operación Triunfo', molts concursants han patit problemes
Els concursants de 'OT 1' van formar una gran família | GTRES

Ara, alguns dels seus companys planegen donar un sentit homenatge on, sens dubte, serà un dels esdeveniments de l'any: El Mediafest 2022. Què opinarà la família d'Álex Casademunt de tot això?

El record d'Álex Casademunt a Mediafest 2022

Aquest estiu, Telecinco prepara una gran festa plena de música, emoció i la bogeria pròpia de Sálvame. En aquest particular festival, que arrenca aquest mateix dilluns dia 20, els col·laboradors de Telecinco compartiran escenari amb figures de la cançó. Un xou sense precedents que s'espera amb ànsies.

Entre els artistes convidats hi ha Fórmula Abierta. Aquesta agrupació va ser un dels projectes musicals que van sorgir després de Operación Triunfo. La seva composició original estava formada per Javián Antón, Mireia Montávez, Geno Machado i Álex Casademunt.

Dimecres passat, Mireia i Geno van entrar en directe per videotrucada a Sálvameper donar la notícia que se sumaven al cartell del festival. També van anunciar amb qui actuarien. Sembla que, en aquesta ocasió, el suplent d'Álex Casademunt serà Víctor Sandoval.

Primer pla de Víctor Sandoval amb el rostre seriós i vestit amb camisa negra i jaqueta blanca
Víctor Sandoval substituirà Álex al festival que organitza Telecinco | GTRES

El tertulià es va mostrar molt il·lusionat. «M'enganxa tot, perquè l'he ballat moltíssim», afirmava Víctor davant l'oportunitat de cantar el popular èxit Te quiero más.

Durant la seva intervenció al programa, les artistes van voler deixar clar que, amb la seva cançó, volien fer un bonic homenatge a Álex Casademunt. «Sempre que cantem aquesta cançó és en record a ell i sempre hi és present», assenyalava Geno.

Així mateix, també ha confessat que es fa dur cantar-la. Fet que contrasta molt amb el to festiu i enèrgic d'aquesta cançó. «Sempre serà dur, però quan ho vam haver de fer molt recent després de la seva partida, la veu no sortia, la veritat», explicava la cantant.

Imatge d'Àlex Casademunt mirant a càmera mig somrient
Álex Casademunt estarà molt present durant l'actuació | TVE

Adela González, per la seva banda, tampoc va perdre l'ocasió de preguntar a les extriomfites si assistirien al mediàtic casament de Chenoa. Mentre Mireia explicava que, finalment, no hi assistiria, Geno Machado sí que va confirmar que estaria al costat de la seva amiga en un dia com aquest.

▶️ Los triunfitos llegan a la boda de Chenoa y le cuentan a la prensa lo que va a pasar

Quins són els artistes confirmats per al festival de Sálvame?

Més enllà de Fórmula Abierta i el sentit homenatge al desaparegut Álex Casademunt, la veritat és que Sálvame està organitzant un festival molt interessant. Grans noms de la indústria musical del país de l'ahir i de l'avui s'uneixen per interpretar els èxits juntament amb els col·laboradors del programa.

El resultat d'aquesta impredictible combinació no pot ser més divers. Aquests són els artistes confirmats:

Amistades peligrosas i Laura Fa.

Azúcar Moreno i Terelu Campos.

Bombai i Antonio Montero.

David Civera i Carmen Borrego.

Efecto Pasillo i Lydia Lozano.

Hidrogenesse i Marta López.

Ladilla Rusa i Miguel Frigenti.

La Guardia i Kiko Hernández.

Las Ketchup i Gema López.

Niña Polaca i Rafa Mora.

Ptazeta i María Patiño.

Raúl i Alonso Caparrós.

Rebeca i Carmen Alcayde.

Tindrà aquesta proposta de La Fàbrica de la Tele tant èxit com ho va tenir la Sálvame Fashion Week ? Ja queda menys per saber-ho. I també per veure com acaba l'especial record a Álex Casademunt.