Primer pla d'Alejandra Rubio en un photocall

Alejandra Rubio confirma l'embaràs i la seva mare descobreix el vestit de núvia

Alejandra Rubio manté una relació sentimental amb un jove malagueny

Alejandra Rubio va assegurar fa uns anys que no es volia dedicar al món de la comunicació, però ha canviat d'opinió. És una de les cares més emblemàtiques de la crònica social i té contacte amb famosos tan influents com Rocío Carrasco. Per això s'ha adonat que els rumors sobre l'embaràs de la seva amiga Raquel Abad són certs.

Alejandra Rubio manté una gran relació amb Raquel Abad, futura dona de Kike Calleja, i sap que abans o després portarà un nen al món. Terelu Campos ha revelat a Lecturas que la parella vol avançar, tot i que no ha concretat cap data. El periodista va reconèixer a Viva la Vida, programa on col·labora, que estava desitjant ser pare.

Primer pla de Terelu Campos
Alejandra Rubio i Terelu Campos són molt amigues de Kike Calleja | GTRES

Alejandra, gràcies a la informació de la seva mare, ha confirmat que l'embaràs es produirà abans o després, però que es produirà. «Vull nens ja perquè el meu amic Kike crec que em farà esperar una mica», ha escrit Terelu. La col·laboradora va ser parella del reporter i actualment mantenen una amistat estupenda, són pràcticament família.

Alejandra també va parlar fa uns mesos de la seva futura maternitat, de fet va reconèixer que ja havia pensat el nom del nadó. Va assegurar que li agradaven els noms tradicionals, per això havia optat per Lola. La jove és parella de Carlos, un jove nascut a Màlaga els pares del qual són els caps d'unes joieries molt importants.

La col·laboradora ha assumit que part de la seva vida pertany al públic, de fet ella va ser una de les protagonistes al casament del seu cosí José María. Portava un vestit creat per Hannibal Laguna, justament el mateix dissenyat que ha triat Chenoa per passar per l'altar. Terelu Campos ha descobert a Sálvame com és el vestit de núvia, un secret molt ben guardat perquè hi ha una exclusiva en joc.

Alejandra Rubio rep notícies sobre el nadó

Alejandra és íntima amiga de Kike Calleja, treballen junts a Viva la Vida i la jove està desitjant que el periodista sigui pare. Ja ha començat a prendre decisions, per exemple, s'ha mudat per gaudir d'una casa més gran. El periodista ha canviat de vida per Raquel Abad, amb qui es casarà d'aquí a unes setmanes en un casament molt especial.

Muntatge Kike Calleja i Raquel Abad
Alejandra Rubio sap que Kike i Raquel volen ser pares | Telecinco - Instagram

«Tenia un apartament de solter, però ara tinc una casa familiar. Quan va venir a viure la meva xicota a casa l'armari es va quedar petit i vaig haver d'agafar una casa més gran», va explicar el periodista. «Si Déu vol s'ampliarà la família, si pogués en tindria dos o més, depèn de com estiguin les coses».

Rubio assistirà a l'esdeveniment de l'any i és probable que es converteixi en la convidada més ben vestida, com va passar al casament de José María. La noia ha heretat el temple de la seva àvia María Teresa Campos, és una digna successora del seu llegat mediàtic. La seva carrera televisiva té cada cop més força i està a l'alçada de famosos tan importants com Chenoa, de fet comparteixen dissenyador.

Alejandra Rubio està orgullosa de Terelu Campos

Alejandra sap que la seva mare ha travessat moments complicats perquè se'n va anar de Sálvame i va començar a perdre pes dins de la petita pantalla. Tot i això, ha tornat i ho ha fet amb més força que mai perquè maneja informació important. Ha estat la primera presentadora a descobrir el vestit de núvia de Chenoa, un vestit que ha mostrat en directe.

Rubio és feliç, s'alegra que Terelu hagi recuperat la il·lusió perquè sap que està perfectament capacitada. La neta de María Teresa Campos també és conscient del que provocarà el futur embaràs de Raquel Abad a la seva família. Adoren a la parella de Kike Calleja i estan desitjant que tingui fills.