Foto de Chenoa i el seu marit Miguel Sánchez.

Miguel Sánchez, marit de Chenoa, paga una dinerada per demostrar la seva innocència

Miguel Sánchez s'ha casat amb Chenoa a una finca privada

Miguel Sánchez s'ha convertit en un dels homes més buscats i això ha provocat que alguns periodistes investiguin la seva vida privada. L'han acusat d'estar encantat amb la faceta de personatge públic, però aquests rumors són completament falsos. Ha pagat molts diners per casar-se a la més estricta intimitat i evitar les mirades d'estranys.

Miguel Sánchez, segons han explicat a Sálvame, ha estat a punt de llogar una illa privada que costava 40.000 euros diaris. Finalment s'ha decantat per la finca Comassema, situada a Mallorca, i cap fotògraf no ha pogut captar imatges inadequades. El matrimoni ha venut l'exclusiva a la revista ¡Hola! a canvi d'un contracte molt interessant i no poden cometre cap error.

Primer pla de Chenoa amb el rostre seriós i el cabell curt i ondulat
Miguel Sánchez ha fet un gran esforç per Chenoa | GTRES

Miguel és innocent: la seva intenció no és fer-se famós, simplement volia celebrar el casament en privat per apartar-se de la polèmica. Ha contractat una empresa de seguretat estupenda, així que els secrets de l'enllaç estan en un lloc segur. Seguint les dades del portal Informalia, la parella va tenir una topada poc abans de celebrar l'esdeveniment de l'any.

Chenoa havia parlat amb ¡Hola! per vendre l'exclusiva, però el seu marit és força discret i no se sent còmode en determinades situacions. És un dels metges més importants del moment i podria tenir por de perdre prestigi en relacionar-se amb el món del cor. Tot i això, han arribat a un pacte i la citada revista publicarà imatges inèdites.

Miguel va conèixer Chenoa en un sopar i des que van creuar les seves mirades es van adonar que estarien tota la vida junts. L'únic problema és que l'artista és una cara molt influent i el metge no vol protagonitzar cap escàndol. Per això van acordar celebrar un casament íntim, gairebé sense famosos, i únicament van convidar 90 persones.

Miguel Sánchez s'ha gastat 120 euros

Miguel i la seva dona, segons ha explicat el periodista Omar Suárez, s'han gastat 120 euros per convidat en un menú força normal. El reporter de Sálvame ha deixat clar que la qualitat del menjar era bona, però assegura que hi ha preus més elevats. El matrimoni ha preferit invertir en un altre tipus de coses, com en una finca que protegís els seus convidats.

Chenoa i la seva parella.
Miguel Sánchez ja s'ha casat amb Chenoa | GTRES

Chenoa manté una relació molt distant amb la premsa, per això ha estranyat tant que hagi volgut vendre l'exclusiva del casament. Aquest gest el situa al centre de la polèmica i no hi podrà fer res per evitar l'escàndol: ha cobrat per parlar del tema. Suposadament és on va començar la seva gran discussió amb el metge, ja que ell no estava d'acord amb el negoci.

Sánchez ha invertit molts diners a celebrar un esdeveniment íntim per demostrar que no es vol aprofitar de la fama de ningú. La seva intenció és portar una vida discreta, malgrat que molts periodistes intentaran descobrir-ne els secrets. Segons han explicat, no té res a amagar i s'ha guanyat el cor de tots els que el coneixen.

Miguel Sánchez coneix la promesa de Chenoa

Miguel sap que s'ha organitzat una gran polèmica perquè Chenoa no ha convidat tots els seus companys de Operación Triunfo. La cantant ha promès que celebrarà un esdeveniment més petit perquè hi puguin anar, ja que era impossible comptar amb la presència de tothom. «Ja vaig explicar que faríem un soparet a part perquè hi ha molta gent que no podrà venir».

El metge està expectant, ja que el públic començarà a parlar quan vegi el seu posat a la famosa revista de cor. Ja s'ha deixat fotografiar més vegades, però aquesta vegada és diferent perquè la sessió reflecteix un moment força íntim. Tot i això, no té pensat vendre la seva intimitat amb freqüència, prefereix centrar-se en la seva carrera.