Primer pla de Víctor Janeiro

Víctor Janeiro no s'acaba de creure el que vol fer la seva cunyada amb el bebè

Víctor Janeiro sap tot el que hi pot haver en joc amb tant de secretisme

Víctor Janeiro ja pot sortir cada dia al carrer, a portar els seus fills a l'escola, sense que li preguntin insistentment pel seu nebot. El germà de Jesulín ha passat uns dies plens de problemes, ja que la premsa el perseguia per tenir notícies fresques del seu germà.

Ell, amable en tot moment i conscient que no podia deixar anar cap informació, anava dissimulant com podia. Que si «aviat veurem el meu germà així» (amb la motxilla de l'escola a l'esquena), que si «saben vostès més que jo»...

Víctor havia rebut ordres clares de no dir res sobre el petit Hugo i va fer tot el que va poder per aconseguir-ho. Però la seva dona, Beatriz Trapote, es va plantar a l'hospital amb el seu fill per conèixer el nadó. Va atendre amablement la premsa, va confirmar que tot estava bé i va assegurar que els pares atendrien els mitjans a la sortida de l'hospital.

Potser algun periodista encara s'hi espera assegut perquè van despistar la premsa per sortir sense ser vistos del centre hospitalari i fins avui.

Víctor ja respira més tranquil, encara que és conscient que ara els rumors sobre la família se centren en si hi haurà o no una exclusiva.

Víctor Janeiro al·lucina amb la quantitat

Víctor Janeiro sap que Jesulín i María José han fet moltes exclusives al llarg de la seva vida. Queden lluny els dies en què estaven permanentment als mitjans de comunicació.

Ara només tracten amb la revista ¡Hola!. És la que millor paga i la que els garanteix que tot sortirà fantàstic i que lluiran macos i somrients a la portada.

El gran debat ara a la premsa del cor és si haurà posat o no amb Hugo als braços. En el seu moment, n'hi va haver amb Andreíta, després amb Juls i també amb Jesús Alejandro.

Imatge de Jesulín de Ubrique i María José Campanario.
Víctor Janeiro, pendent de la seva família des de la distància. | Europa Press
 

El destre i la seva senyora han percebut unes bones quantitats per presentar en societat els seus fills. Això ha obert la porta que la premsa després segueixi els passos dels petits, a mesura que es van fent grans.

Que els ho diguin a Andrea i a Julia, perseguides permanentment pels fotògrafs.

Segons alguns, com ara Antonio Montero, el matrimoni es podria embutxacar fins a 70.000 euros només per una imatge del nadó. Com que ningú l'ha vist encara, probablement ni Víctor, aquesta primera imatge valdria molts diners.

Segons altres fonts, la parella hauria rebutjat aquesta quantitat, ja que demanen molt més i ara mateix es podria estar negociant un pack de diversos continguts. Així doncs, se'ls podria pagar més, fins a 100.000 euros, a canvi de la presentació i un parell de reportatges més endavant (Nadal, primer passeig...). El bateig, en aquests casos, aniria a part, ja que té prou entitat per si mateix.

El bateig de Julia Janeiro el 2004 també estava venut en exclusiva per a aquesta revista. Perquè la premsa no s'avancés, es va haver de fer de nit, entre estrictes mesures de seguretat. La família, amb Carmen Bazán, Humberto pare i Víctor Janeiro al capdavant, també van viure situacions força compromeses per allò.

La vida segueix per a Víctor Janeiro

Víctor i la resta de familiars de Jesulín de Ubrique ja estan acostumats a pagar 'el preu de la fama'. Si bé quan Jesús era més proactiu a parlar amb la premsa ho portaven amb més naturalitat i simpatia, les coses han canviat.

María José Campanario no vol saber res de determinats periodistes i mitjans, per la qual cosa ha traslladat aquest malestar permanent a tota la família. Víctor Janeiro n'és el viu exemple. Vol viure la seva vida, tranquil i allunyat de la premsa, ja que sap que si parla més del compte, després tindrà problemes també a casa seva.